EXCLUSIV | Înghesuială la Piteşti: Hermannstadt ia în calcul plecarea de la Târgu Mureş şi a pus ochii pe arena unde joacă FCSB şi FC Argeş! Când va fi gata stadionul din Sibiu şi câte locuri va avea

0

Nou-promovata Hermannstadt joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, datorită faptului că arena din Sibiu este în proces de renovare, urmând să intre în ”galeria” celor mai moderne stadioane din România.

Preşedintele grupării sibiene, Teodor Birţ, nu a putut da un termen pentru finalizarea lucrărilor, dar spune că, de la începutul sezonului următor, echipa antrenată de Vasile Miriuţă va juca în mod sigur meciurile de pe teren propriu în Sibiu. În primă fază, oficialii finalistei Cupei României vor să asigure un număr de 7.000 de locuri pentru, urmând ca echipa să joace meciurile în paralel cu lucrările:

„Nu vă pot spune când o să fie gata, pot să vă spun doar că se lucrează. Ştiu că s-a demarat şi faza a doua, este la nivel de proiectare, au început lucrările. Sezonul următor, din vară, sigur vom juca acolo. Noi ne dorim să jucăm din acest campionat. Ideea era să se asigure un număr de 7.000 de locuri în tribună şi să putem juca în paralel cu lucrările. În vară sigur se vor face instalaţiile legate de suprafaţa de joc, va beneficia de instalaţia de încălzire şi vom avea şi nocturna asigurată”, a spus Birţ pentru ProSport.

Şeful grupării sibiene este sceptic în ceea ce priveşte mutarea încă din primăvară, dar spune că există şanse ca Hermannstadt să evolueze la Sibiu după finalul sezonului regulat:

”Noi ne-am fi dorit să jucăm din primăvară, aşa a fost iniţial discuţia, aşa a fost făcut graficul de lucrări. La discuţiile la care am asistat şi eu cu proiectantul s-a discutat să se încerce să se respecte numărul de 19.000 de locuri. În primă fază nu au fost luate în calcul lojele, dar acum am discutat şi de loje şi va rămâne acest număr de locuri, mi se pare un număr OK pentru Sibiu. Vor fi toate acoperite. Din…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.