EXCLUSIV | Extaz şi agonie! Cum s-a „pierdut” unul dintre cele mai solide cupluri din istoria României: 16 milioane de euro pentru „pachet”

0

Florin Gardoş (30 de ani) şi Vlad Chiricheş (29 de ani) erau văzuţi drept titularii naţionalei României în urmă cu câţiva ani, dar cei doi fundaşi trec, de ceva din timp, printr-o perioadă nefastă, nereuşind să confirme la cluburile pe care le-au reprezentat. Invitat în cadrul emisiunii ProSpot Live, Ilie Stan, fost antrenor al FCSB, a declarat că accidentările şi-au pus amprenta asupra celor doi şi nu s-au mai ridicat la nivelul arătat la echipa bucureşteană.

Chiricheş este indisponibil de luni bune, iar posibilitatea de a reveni în prima echipă a lui Napoli, după recuperare, este destul de mică. Italienii au pe postul respectiv fotbalişti cu nume, cu continuitate. ”Chiricheş a avut momente bune la Napoli. Părerea mea e că a avut momente bune şi antrenorul l-a scos. Şi această inconstanţă în jocuri duce la accidentări”, a declarat Ilie Stan la Pro Sport Live.

În privinţa lui Florin Gardoş, situaţia este puţin mai bună.  A acceptat să plece de la Craiova, unde a fost trecut pe ”linie moartă”, şi a mers sub formă de împrumut la Poli Iaşi. Decizia a fost lăudată de Stan. Tehnicianul consideră că fundaşul de 1.93 m are şanse mai multe să evolueze la gruparea moldovană şi să revină la forma care l-a consacrat. ”Amândoi au avut probleme cu accidentările. Gardoş, ca dovadă, nu s-a putut impune nici la Craiova. În trei fundaşi nici nu prea pare stilul lui Gardoş. Ce să aleagă? Important e să joace acum, pentru că acum contează să joace. Cel mai bun antrenament e jocul”, a încheiat Ilie Stan.

Vlad Chiricheş a plecat din România în 2013, de la FCSB. S-a transferat la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro şi părea că va confirma la clubul din Premier League. Avea prezenţe periodice în echipă, dar ulterior randamentul său a scăzut. Nu a mai ţinut ritmul cu fotbalul din…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.