EXCLUSIV | EURO 2019 e decisiv! 4 nume care pot prinde transferuri uriaşe după turneul final. Analiza impresarului

0

Campionatul European U21 din 2019 poate reprezenta o importantă rampă de lansare pentru tinerii care vor fi cooptaţi în lot. Locurile sunt limitate, iar Mirel Rădoi are o misiune extrem de dificilă, pentru că va fi nevoit să lase acasă nume care au demonstrat. Invitat la ProSport Live, impresarul Bogdan Apostu a vorbit despre şansele pe care le vor avea câţiva dintre ei. Ochiul de specialist al agentului a identificat 4 dintre cei mai valoroşi fotbalişti fără de care, crede el, Rădoi nu poate merge la EURO.

George Puşcaş, Ianis Hagi, Dennis Man şi Ionuţ Radu sunt pionii principali ai selecţionerului. Vor duce greul în duelurile teribile cu Franţa şi Anglia, dar dacă vor confirma evoluţiile din preliminarii vor fi cu un pas mai aproape de realizarea visului cel mare. Un contract la o echipă de top din Europa. ”Puşcaş, Man şi Hagi, unul dintre ei…l-aş pune şi pe Radu, dar fiind portar pleacă cu un deficit. Jucătorii de atac sunt mai importanţi pentru că ei fac diferenţa. Asta e natura fiecărui post în parte. Cei din apărare sunt mai criticaţi. Un fundaş dacă gafează e criticat, un atacant dacă nu marchează cu paorta goală mai are şanse şi se uită mai uşor”, a declarat Apostu la ProSport Live.

George Puşcaş (22 de ani) este un atacant şcolit la Academia Interului. Italienii l-au recrutat la 18 ani, de la Liberty Oradea, pentru 600.000 de euro. Deşi nu a prins prea multe minute în tricoul fostei echipe a lui Cristi Chivu, Puşcaş a demonstrat că are calitate şi poate face faţă cerinţelor aspre din Italia. Cel mai bun randament l-a dat în Serie B, unde a marcat de 24 de ori în 72 de meciuri. În vară a fost cedat la Palermo, pentru 3.3 milioane de euro şi pare că s-a adaptat bine în angrenajul echipei. Mai mult, atacantul de 1.88 m poate reveni în Serie A. Formaţia sa este favorită la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.