EXCLUSIV | Emil Boc a explicat apariţia de la Ostrava: „În tinereţe băteam la tobe pentru U Cluj”. Cum au tratat cehii galeria României şi cum i-a sărit Buzărnescu în ajutor

0

Primarului oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, a stat alături de galeria României pe toată durata jocurile din partida de Fed Cup cu Cehia. Chiar dacă în a doua zi, jucătoarele s-au luptat timp de aproape opt ore pentru calificarea în semifinale, edilul a bătut fără încetare la bota pe care a adus-o la Ostrava. În cadrul emisiunii ProSport Live, Emil Boc a vorbit despre atmosfera de la Ostrava şi despre cum a mobilizat galeria României.

Emil Boc a recunoscut că încă din tinereţe obişnuieşte să meargă în deplasări. Pe atunci era în galeria Universităţii Cluj: „Nu sunt cântăreţ, nu mă pricep la muzică. Mergeam în tinereţe cu fanii „U” Clujului la meciuri, mai băteam la tobe, dar de atunci nu am mai făcut-o. Dar uite că aşa ceva nu se uită. Am fost de câteva ori responsabil cu tobele la vremea aceea. Toba a fost luată din Sala Polivalentă din Cluj, e dotată cu aşa ceva şi cu alte obiecte care pot întreţine ritmul la meciuri. A fost ceva foarte frumos. Am fost 60 de oameni din cluj, câteva sute de români din alte ţări şi am făcut să pară că am jucat în România.

Am transpirat câteva câmăşi, cred că m-am schimbat de câteva ori în cele opt ore petrecute acolo. Nu am ştiut cum a trecut timpul, eram toţi conectaţi la meci. Niciodată pe parcursul meciului nu am ţinut cont că suntem în avantaj sau că suntem conduşi”, a spus Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Primarul Clujului a rămas impresionat şi de modul în care cehii i-au întâmpinat: „Eu mă uit cu admiraţie la modul în care ne-au tratat cehii. Au fost civilizaţi. Să joci cu campioana mondială în deplasare şi să şi câştigi e ceva fantastic.  

Simona nu le-a dat şanse Pliskovei şi Siniakovei, dar să câştigi la dublu în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din lunme e incredibil. Asta înseamnă că fetele…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.