EXCLUSIV | El e românul care poate deveni mai popular decât Simona Halep pe plan mondial? „E singurul care o ameninţă din punct de vedere al imaginii”

0

Promotorul Eduard Irimia a dezvăluit la ProSport LIVE, marţi dimineaţă, numele sportivului român care-i poate ameninţa cota imensă de popularitate clădită de Simona Halep pe plan mondial. Un „rival” pentru liderul mondial din tenis vine din sporturile de contact.

„Mi-am luat puţin mâna de pe sporturile de contact, ocupându-mă doar de filmul lui Stallone, în care românul Florian Munteanu are rolul principal. La Cinema City vom avea o premieră istorică, niciodată nu a avut România o premieră la Hollywood, pe red carpet. Florian Munteanu este cel mai cunoscut român, şi se va bate cu Simona Halep pe partea de popularitate a unui român. Ca imagine, Florian Munteanu va fi singurul român care o ameninţă pe Simona Halep”, a spus Irimia, la ProSport LIVE.

CUM L-A CUNOSCUT IRIMIA PE FLORIAN MUNTEANU

La o selecţie pentru o gală, Irimia l-a reperat în Germania pe Florian Munteanu, fost practicant de sporturi de contact, un tip care cocheta cu modellingul. A realizat ce potenţial are pentru Hollywood şi atunci l-a propus la câteva castinguri pentru filme de acţiune. „Mi-am dat seama că e prea frumuşel pentru sporturi de contact şi am crezut în el. Am avut nas fin şi ochi bun, pentru că, la scurt timp, a fost reperat de marele Sylvester Stallone”, continuă Irimia.

Cum protagonistul din Rocky şi Rambo se afla în căutări pentru un actor în rol principal în pelicula Creed 2, starul american l-a convocat pe românul de aproape 2 metri la o discuţie prin Skype. Munteanu, care are şi cetăţenie germană, şi-a stăpânit emoţiile şi a purtat, cu o voce sigură, un dialog de aproape jumătate de oră cu Stallone. „A devenit preferatul lui, el căuta un tânăr cu accent est-european pentru partea a doua a producţiei care luase Globul de Aur. Voia ca Florian să ştie engleza perfect, iar el o vorbea fără cusur. Aşa că…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.