EXCLUSIV | „E forţat să joace!”. Un fost antrenor al FCSB face lumină în privinţa unui fotbalist esenţial al vicecampioanei: „Asta e problema”

0

Mihai Pintilii, liderul din vestiarul vicecampioanei Ligii 1 Betano, FCSB, a suferit o leziune fibrilară în meciul cu Sepsi, 2-0, şi a fost înlocuit după doar 14 minute. Mihai Teja a anunţat că va lua o decizie în privinţa sa înainte de meciul cu CFR Cluj, iar Dorinel Munteanu susţine că mijlocaşul e forţat de staff-ul vicecampioanei, care şi l-ar dori cât mai rapid în linia de mijloc.  

Pentru a fi apt la ora derby-ului cu CFR, ce va avea loc duminică de la ora 21:00, Pintilii a fost şi la celebrul vraci Marijana Kovacevic. Totuşi, Dorinel Munteanu e de părere că Pintilii ar avea nevoie de o recuperare completă, fără a fi forţat: „Nu aş crede, nu m-aş gândi să spun că Pintilii este gata din punct de vedere sportiv. El are resurse, o demonstrează meci de meci. Problema, din punctul meu de vedere, este recuperarea lui. Eu cred că este puţin forţat să evolueze, sa intre, iar de la o vârstă ai nevoie de o recuperare mult mai mare decât ca la un jucător de 22 sau 23 de ani. Nu cred că e un fotbalist care să fie terminat, poate mult mai mult, dar părerea mea este că perioada lui de recuperare este una foarte scurtă.

Mihai este jucătorul care pune foarte mult suflet, este un jucător decisiv, poate să decidă singur, aşa a considerat el. Mi s-a întâmplat la fel la Steaua, când am revenit din campionatul german. Mi-am dorit să joc, am ascultat de medici. Au spus că la ruptura pe care am avut-o trei saptamani sunt de ajuns pentru a reveni, iar la următorul meci am intrat şi am făcut iar ruptură şi am stat trei sau patru luni de zile. Atunci m-a încurajat, la prima accidentare am vrut să mă las, mi-a spus să mă duc în Germania, să fac tratamentul şi să revin cu forţe proaspete în vară. Am revenit şi în anul acela am luat campionatul”, a declarat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.