EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi face „plinul” lui Vasile Miriuţă: „Să-şi ia viteză!” Fostul şef al LPF e categoric. „Ungurii plătesc bine şi sunt serioşi”

0

Dumitru Dragomir spune „Să-şi ia viteză„, Miriuţă pare că l-a ascultat. Zis şi făcut, antrenorul în vârstă de 50 de ani s-a despărţit de FC Hermannstadt, formaţie pe care a reuşit să o salveze de la retrogradare. După 2-0 şi 0-1 în barajul de menţinere/promovare cu Universitatea Cluj, sibienii respiră din nou aer de Liga 1 Betano, dar vor urma schimbări pe banca tehnică. Vasile Miriuţă va semna cu echipa din Ungaria, Kisvarda.

Să-şi ia viteză repede la unguri că plătesc mai bine şi sunt mai serioşi. Cu toate că acum la Sibiu prin venirea lui Zanfir şi a doctorului (n.red. – Iuliu Mureşan) situaţia se schimbă, ăştia sunt oameni serioşi amândoi. 

Românii nu sunt neapărat neserioşi, dar vorbim despre faptul că noi nu suntem capabili să convingem persoanele autorirare, care au banul în mână, să-l şi scoată din buzunar„, a spus Dumitru Dragomir, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii ProSport LIVE. 

Vasile Miriuţă: „Decizia era luată, la greu nici fraţii nu mai sunt lângă tine”

Sunt pe drum, cu soţia în maşină. Fac un ocol, după merg spre casă. Mă duc să semnez cu noua echipă. Chiar m-am simţit bine la Sibiu, dar a venit oferta, familia şi-a dorit să vin lângă casă. Am o fetiţă mai mică şi are nevoie de tată lângă ea. Oferta e cu mult mai bună ca cea din România. Primele cinci locuri am ca obiectiv, n-am semnat încă, mai sunt 2-3 detalii de pus la punct. 90 la sută e stabilit. Aseară am fost cu meciul de baraj…şi nu am semnat nimic înainte. Azi discut cu viitori şefi, aduc vreo 4-5 jucători, dar nu români. Domnul Mureşan şi domnul Zamfir au o listă scurtă, nu ştiu dacă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.