EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Viorel Moldovan, om important în istoria lui Nantes, despre călătoriile înspăimântătoare de deasupra Canalului Mânecii: ”Totul ţine de destin. Eşti la mâna norocului”

0

Actual antrenor la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan e impresionat de tragedia aviatică din zona Canalului Manecii şi urmăreşte pas cu pas noutăţile furnizate de presa din Franţa şi Anglia în privinţa operaţiunii de căutare a aeronavei Piper Malibu cu care călătorea din Nantes către Cardiff atacantul argentinian Emiliano Sala (28 de ani).

Însoţit de pilotul avionului de mici dimensiunii, Sala tocmai îşi luase ultimele lucruri din Nantes pentru a se alătura echipei din Premier League care plătise 15 milioane de euro în schimbul sud-americanului golgheter în Hexagon. Om esenţial la Nantes în perioda 2002-2004 (50 de goluri în 94 de partide), bistriţeanul în varstă de 46 de ani mai crede într-o minune şi spune că a simţit de multe ori frisoane în momentele în care călătorea pe deasupra Canalului Manecii.

Moldovan: ”Încăpeam 20 de persoane în el”

”Nu am apucat să-l cunosc, dar am văzut ce s-a întâmplat. Am prins şi eu turbulenţe în zona respectivă. Fotbaliştii folosesc des mijlocul acesta de transport. Acum, cum îţi e soarta. E o tragedie, dar sper să nu fie adevărat şi să îl recupereze. Oricum, e un moment destul de delicat, totul ţine de destin. Eu cred foarte mult în soartă şi în destin. Când te urci în avion eşti la mâna norocului, la mâna pilotului. Aşa e în viaţă. Atunci când e să ţi se întâmple ceva, ţi se întâmplă. E mare păcat. În perioada mea la Nantes zburam cu chartere destul de rudimentare. Încăpeam în el 20 de persoane. Făceam deplasările cu el”, a declarat pentru ProSport fostul atacant al naţionalei Romaniei.

  • Luni seară, avionul privat de tip Piper Malibu, care plecase din Nantes cu destinaţia Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau pilotul David Ibbotson şi atacantul Emiliano Sala.

Piper Malibu este un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.