EXCLUSIV | Declaraţie cutremurătoare a lui Demollari, după moartea lui Florin Halagian

0

Sulejman Demollari, unul dintre fotbaliştii de top care au jucat în România, a vorbit aseară pentru ProSport despre cel care a fost Florin Halagian, antrenor alături de care a luat titlul, cu Dinamo, în sezonul 1991-1992. În acel an, trupa din Ştefan cel Mare a terminat prima în Divizia A fără nicio înfrângere.

„Am aflat vestea de la Oneaţă (n.r. – Ionel Augustin) şi nu mi-a venit să cred. Mi-a zis la meciul amical România – Albania. Pentru mine, Florin Halagian a fost cel mai dur antrenor pe care l-am avut în carieră, dar şi omul care m-a făcut să dau totul din mine, tot ce am avut mai bun din punct de vedere uman şi profesional. Am învăţat multe de la el, într-o perioadă în care aveam un lot formidabil la Dinamo, iar suporterii ne purtau pe braţe spre victorii. Şi acasă, şi în deplasare. Vreau să transmit şi eu, prin intermediul vostru, condoleanţe familiei îndurerate”, a spus Demollari pentru ProSport.

Demollari a fost golgheterul României, 18 reuşite în sezonul 1991 – 1992, iar alături de Dinamo a cucerit titlul în acel an. Considerat unul dintre cei mai valoroşi străini care au evoluat în Liga 1, fostul căpitan al naţionalei Albaniei a fost şi scouter pentru Dinamo, în perioada 2011 – 2012, familia sa a locuit o perioadă în România. ”A venit ca şi căpitan al naţionalei Albaniei. Vasile Ianul l-a transferat şi de la primele meciuri mi-am dat seama că e un super jucător, cel mai bun străin alături de care am jucat…Mai era şi Nelson (n.r. – Nelson Mensah) care a fost o pată de culoare în echipa noastră, cred că tot Ianul l-a adus, dar nu ştiu cine l-a propus. Era străinul cumsecade, pe care-l învăţam să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.