EXCLUSIV | Decizie de ultimă oră: Dinamo îl trimite pe Tade în Turcia!

0

După cum a anunţat Mircea Rednic, Dinamo a luat o decizie în privinţa lui Gregory Tade (32 de ani). Atacantul francez suferă de o leziune de menisc şi va fi trimis în Turcia, la clinica Acibadem.

Preşedintele celor de la Dinamo, Alexandru David, a vorbit pentru ProSport despre situaţia fostului golgheter al României. În funcţie de verdictul medicilor din Turcia, clubul alb-roşu va lua o decizie în privinţa viitorului său în Ştefan cel Mare: ”Gregory Tade pleacă în Turcia la Acibadem pentru a vedea cât de gravă este accidentarea de care este deocamdată suspect. După ce vom avea un verdict al doctorilor de acolo, ştim ce este de făcut.

Dacă va fi cazul de operaţie, jucătorul va fi operat şi vom vedea ce presupune perioada de recuperare, urmând ca într-un final, în funcţie de verdictul medicilor, să luăm şi o decizie în ceea ce priveşte o posibilă reziliere amiabilă a contractului. Dacă lucrurile nu sunt foarte grave, vom continua”, a spus David pentru ProSport.

La clinica Acibadem s-a operat şi actualul vârf al alb-roşilor, Robert Moldoveanu. Acesta suferise de o ruptură a ligamentului încrucişat al genunchiului stâng, accidentare care l-a ţinut departe de gazon pentru şase luni.

„E un jucător pe care nu am plătit nimic şi nici nu o să dăm niciun ban. El a avut o accidentare la meciul cu Chiajna, i s-a făcut un RMN. Regret că nu am făcut înainte. Şi s-a constatat că are o leziune de menisc. Normal, trebuie să se opereze.

Poţi să te antrenezi, poţi să joci cu asta, dar rişti să se inflameze. Poţi să joci trei meciuri şi să stai o lună. Eu nu vreau aşa. O să discutăm cu el. El e un tip corect”, a spus Mircea Rednic în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

În acest moment, Mircea Rednic îi are la dispoziţie în compartimentul ofensiv pe Daniel Popa,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.