EXCLUSIV | Cum a luat FCSB titlul din 2014. Ionuţ Chirilă: ”Eu l-am făcut pe Gigi Becali campion”. Ce vrea să spună antrenorul

0


Penultimul titlu al FCSB-ului, cel din 2014, a fost luat cu ajutorul decisiv al lui Ionuţ Chirilă. Cel puţin aşa afirmă antrenorul, care la acea vreme o antrena pe Concordia Chiajna. Victoria din meciul cu Astra, 3-1, a făcut ca acel campionat să meargă la Bucureşti, şi nu la Giurgiu. ”Eu pe Gigi Becali, pe FCSB i-am făcut campioni în 2014. Cu 6 etape înaintea finalului, Astra era pe primul loc, cu cel mai bun lot din România. Îi avea pe Budescu, pe de Amorim. Eu am bătut Astra cu 3-1. Reghecampf era pe 2, a trecut pe locul 1 şi a câştigat titlul. Probabil că nu îi mai bătea nimeni. Cu ce crezi că am bătut eu Astra, care avea jucători peste ai mei?”, şi-a început Chirilă discursul la ProSport Live, care a dezvăluit cum a produs minunea.

Am creat acea forţă colectivă şi am putut să facem faţă unor jucători ca Budescu, Teixeira şi Alibec, iar Purece, Roşu sau Serediuc s-au putut lupta cu ei. Becali, când va face o echipă colectivă care să descurce valorile individuale, atunci va face treaba”, a continuat Chirilă. Ulterior, antrenorul a vorbit şi despre problemele pe care le întâmpină Gigi Becali atunci când vine vorba de trannsferurile jucătorilor importanţi pe bani mulţi, în Europa. Crede că echipa are nevoie să fie mai omogenă, să ajungă în grupele Ligii Campionilor şi abia apoi poate fi vorba de tranzacţii cu multe zerouri. Dacă joacă în Liga 1 Betano, împotriva unor echipe mici, e imposibil ca agenţii să-i vadă pe Dennis Man şi compania.  

Organizarea jocului propulsează jucătorii,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.