EXCLUSIV | Cât bea de fapt Gabi Tamaş: „Asta apropo de eticheta care i se pune unui jucător” + Amenda primită la Dinamo pentru o escapadă şi cum a returnat totul Borcea: „Practic, i-am băgat mâna în buzunar”

0

Vlad Munteanu, fost mijlocaş al lui Dinamo şi actual federal, a povestit la ProSport LIVE cum e Gabi Tamaş în realitate, cei doi, plus Daniel Niculae, fiind ca o familie la Auxerre. Managerul loturilor naţionale a dat şi un exemplu petrecut la roş-albi, când a fost acuzat că a avut o escapadă bahică, dar situaţia a fost cu totul alta.

„Eram toţi la un grătar, se făcea în special la el acasă, că eu stăteam într-un apartament, iar Nico (n.red. – Daniel Niculae) locuia în afara oraşului. Ne întâlneam, dar şi el bea la fel ca noi, nimic exagerat…un pahar de vin.  Aveam antrenament a doua zi şi nu întreceam limita. Vezi, asta apropo de eticheta care i se pune unui jucător…”, a spus Vlad Munteanu la ProSport LIVE.

Fostul mijlocaş a păţit şi el un episod neplăcut atunci când era la Dinamo. A fost catalogat, alături de doi colegi, ca fiind băutori, dar realitatea a fost cu totul alta. „Am păţit asta şi la Dinamo. Un antrenor, nu vreau să-i dau numele, a venit cu o notă de plată de la o discotecă. A fost o petrecere, am participat şi noi, dar am băut doar şampanie. Totuşi, antrenorul a spus că am servit energizante, mult alcool…Am fost amendaţi cu câte 300 de dolari!”, a explicat el, dar, banii au fost recuperaţi. „Aveam meci cu Dinamo Tirana, am fost luaţi în lot şi am bătut. Apoi, a urmat derby-ul cu Steaua, am câştigat, două goluri fiind marcate de ceilalţi jucători pedepsiţi alături de mine. Atunci am luat cei 300 de dolari înapoi…Practic, i-am băgat mâna în buzunar lui Cristi Borcea”, a spus Munteanu, pe un ton amuzat. 

Evenimentul povestit de fostul sângaci al roş-albilor s-a petrecut în 2001. În luna august a acelui an, bucureştenii au întâlnit Dinamo Tirana în fosta Cupă UEFA şi „câinii” au câştigat manşa secundă cu 3-1, goluri Claudiu Niculescu, Mihalcea şi Drăgan….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.