EXCLUSIV | ”Ar fi lumânarea de pe tort!” Cea mai sinceră reacţie după ce Timişoara a cerut falimentul lui Dinamo, într-un moment delicat pentru „câini”

0

Fostul mijlocaş al celor de la Dinamo, Dănuţ Lupu (52 de ani) a comentat în cadrul emisiunii ProSport LIVE cererea de insolvenţă înaintată de reprezentanţi ai Politehnica Timişoara SA, fosta FC Timişoara SA, pentru cei de la Dinamo 1948 SA, societatea deţinută de Ionuţ Negoiţă. Pentru că aceasta a mai fost în insolvenţă în urmă cu cinci ani, ar putea intra direct în familent.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că Dinamo nu ar fi virat suma de 270.000 de euro + TVA bănăţenilor pentru transferul lui Dorin Rotariu la Club Brugge, bani reprezentând procentul pe care aceştia şi l-au păstrat dintr-un viitor transfer al mijlocaşului ajuns astăzi la FC Astana:

”Nu ştiu nimic, dar ar fi lumânarea de pe tort. Eu cred că domnul Negoiţă va reuşi să găsească o cale de a stinge acest litigiu, nu i-ar conveni să ajungă Dinamo în faliment datorită lui pentru că nu a plătit o datorie. Domnul Bălănescu se pricepe foarte bine la acte”, a spus Lupu la ProSport LIVE.

Cei de la Dinamo au emis un comunicat miercuri prin care au clarificat situaţia: „Demersurile realizate în aceste zile de reprezentanţii legali ai Politehnica Timişoara S.A., în persoana lichidatorului judiciar Instant Expert S.P.R.L., sunt cunoscute de Dinamo 1948 S.A. încă din luna ianuarie a acestui an, când Politehnica Timişoara S.A. şi-a manifestat intenţia de a soluţia litigiul existent, în prezent aflat în faza recursului la I.C.C.J., prin încheierea unui contract de tranzacţie.

Deşi nu a fost prima solicitare de acest fel înaintată nouă de lichidatorul judiciar şi de avocatul Politehnica Timişoara, Dinamo 1948 S.A. nu poate achita sume pe care nu le datorează şi care ar înfrânge prevederile legii insolvenţei.

Înregistrarea unei cereri de deschidere a procedurii insolvenţei, de către…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.