Evaluarea Națională 2019. Ce subiecte au picat la proba de Matematică

0

Evaluarea Națională 2019. Vei afla aici ce subiecte au picat la ultima probă, la Matematică. Vom actualiza și aici subiectele, imediat ce vor fi publicate de către Inspectoratul școlar. Elevii care trebui să susțină și examenul la Limba maternă, vor susține proba pe 21 iunie.

Evaluarea Naționala 2019: ce subiecte s-au dat la Matematică

Evaluarea Națională din acest an a ajuns la calea jumătate. Marți, 18 iunie, peste 150.000 de absolvenți ai claselor a VIII-a au susținut proba la Limba și literatura română. Jurnaliștii s-au poziționat strategic la porțile câtorva școli din București și nu numai și i-au așteptat pe elevi să iasă de la examen.

Mulți elevi au părut destul de entuziasmați de subiectele care le-au picat, în sensul că nu i-a pus în dificultate. Alții, dimpotrivă, au fost dezamăgiți că le-a căzut opera dramatică. Unii s-au mulțumit să strecoare printre rânduri câteva „perle” de tot râsul.

Azi, 20 iunie, se desfășoară proba la Matematică. În cel mai scurt timp, vom publica și subiectele de la proba din acest an. Vezi mai multe detalii și pe Edu.ro.

Evaluarea Națională 2019 proba la Matematică: la ce oră începe și cu ce obiecte au voie elevii în sală

Pentru cei mai mulți absolvenți de clasa a VIII-a, proba la Matematică este ultima. Examenul începe la ora 9:00, când elevii vor avea deja pe bănci subiectele. Ei trebuie, totuși, să se prezinte în sala de examinarea de la 8:30, pentru a fi trecuți pe listă și pentru a respecta ora de examinare care e aceeași la nivel național.

La examen nu ți se permite accesul decât dacă ai asupra ta un buletin, certificat de naștere sau un document oficial care să certifice identitatea ta.

La proba de Matematică, elevii au voie să utilizeze instrumente de desen, însă nu au voie în sală cu mijloace de calcul. Elevii care doresc să corecteze o greşeală trebuie să taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.