EURO 2019 | Mirel Rădoi, mulţumiri speciale după calificarea în semifinale. Daniel Isăilă şi Gică Hagi sunt protagoniştii discursului selecţionerului

0

Echipa naţională de tineret a României a scris istorie luni seară, 24 iunie, la Cesena. Tricolorii convocaţi şi pregătiţi de selecţionerul Mirel Rădoi (38 de ani) s-au calificat în semifinalele Campionatului European 2019.

La finalul ultimului meci din grupa C, acolo unde România a înregistrat o remiză albă cu Franţa, antrenorul Mirel Rădoi a ţinut un discurs plin de emoţie şi de speranţă şi le-a mulţumit oamenilor care stau în patele acestei performanţe. Fostul selecţioner, Daniel Isăilă, dar şi omul care a oferit cea mai mare încredere tinerilor fotbalişti români, Gică Hagi, nu au fost uitaţi.

Aş vrea să vă mulţumesc vouă, presei, pentru că sunteţi parte din povestea noastră, sunteţi parte din istoria noastră. La începutul acestei campanii, antrenor era Daniel Isăilă, trebuie să îi mulţumim în această seară, pentru că o mare parte din performanţă îi aparţine. O mare parte din performanţă aparţine tuturor cluburilor din România care au dat jucători la echipa naţională, lui Gică Hagi, părinţilor, pentru că au crescut aceşti minunaţi copii şi au ştiut să îi educe„, a spus Rădoi, în cadrul conferinţei de presă, care a mai precizat:

Sperăm să aibă un final fericit şi să ne vedem la Udine pe Dacia Arena, dar până atunci mai avem un hop. În acest moment, povestea continuă şi sperăm să ne bucurăm în continuare alături de fani„.

România urmează să înfrunte Germania, deţinătoarea titlului, în semifinalele turneului final. Partida va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României la Bologna.

În a doua semifinală se vor înfrunta Spania şi Franţa. Ibericii au câştigat Grupa A, în timp ce francezii au…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.