Ethan Hawke își laudă fiica pentru rolul ei din serialul Stranger Things

0

Imediat după ce al treilea sezon al serialului Stranger Things a început să se difuzeze pe Netflix, actorul le-a împărtășit urmăritorilor săi un videoclip în care își arată mândria față de fiica sa. „Unii dintre voi i-ați simțit lipsa în seria Little Women, difuzată de BBC. I-ați simțit lipsa și de la Julliard. Până și mie mi-a fost dor și sunt tatăl ei. Poate că îi știți muzica, poate că nu. Dar, doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu Maya Hawke”, a scris el într-un video în care o înfățișa pe fiica ei în rolul din serial.

Postarea actorului a ajuns repede la inimile urmăritorilor săi, dar și la colegii de platou ai fiicei sale. „Desigur că este minunată!”, a scris Andy Cohen, alături de alte emoticoane. De acord cu el a fost și actrița Laura Dern, cunoscută pentru rolul Renatei Klein, din serialul Big Little Liars. Finn Wolfhard, care interpretează rolul lui Mike Wheeler în serialul Stranger Things, a fost printre cei care au apreciat postarea actorului.

Maya a declarat că rolul ei a fost rescris pentru a se potrivi mult mai mult cu felul ei de a fi. „Sunt o persoană extrem de veselă, mai ales atunci când filmez, aduc extrem de multă energie, probabil și din cauza emoțiilor, iar astfel au început să contureze personajul în jurul personalității mele. Am stat și m-am gândit, este sarcastică, plictisită de viața ei, încearcă să devină Madonna, este fata cool din liceu, dar sunt lucruri pe care ceilalți nu le-au observat. Ulterior, am intrat în pielea personajului”.

Chiar dacă pare că Maya a fost făcută pentru actorie, ea nu a fost mereu sigură că vrea să le calce pe urme părinților săi. „Am cochetat cu actoria deoarece era parte din familie, până…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.