Eric, fabulos după ce a dus Viitorul în semifinalele Cupei României! A stârnit hohote de râs: „Sunt brazilian, am fundul mare, nu ai ce face”

0

Viitorul a reuşit să spargă gheaţa în 2019. După patru etape jucate în Liga 1 Betano fără niciun gol marcat, echipa lui Hagi a punctat de trei ori în poarta celor de la FC Hermannstadt în sferturile Cupei României. A fost 3-2 pentru Viitorul, iar golul care a adus calificarea constănţenilor în semifinalele competiţiei a fost dat de brazilianul Eric de Oliveira. 

E pentru prima dată când reuşesc să dau un gol în Cupa României, prima dată un gol în semifinale. Este o bucurie. De când am revenit la Viitorul ştiam cât de greu este să fac faţă ritmului băieţilor. Parcă în anul acela în Qatar am uitat cum e ritmul băieţilor. 

Sunt fericit că împreună cu băieţii am adus o victorie foarte importantă, mai ales prin faptul că nu am mai marcat de şase, şapte meciuri şi odată şi odată trebuia să vină ocazia. Este o bucurie temporară, în seara asta, pentru că după urmează meciul din Liga 1„, a spus Eric, la microfonul Digi Sport, care a explicat şi scăderea de ritm a Viitorului. 

Formaţia lui Hagi a condus-o pe echipa pregătită de Miriuţă cu 2-0, dar FC Hermannstadt a reuşit să restabilează egalitatea prin autogolul lui Achim şi Tsoumou. 

A fost o relaxare la noi pentru că în prima repriză am jucat destul de bine şi poate asta ne-a făcut să credem că meciul o să fie uşor. Dar într-un fel este bine că am marcat şi nu am ajuns la 120 de minute. 

De la meciul următor vom fi atenţi„, a mai adăugat Eric. 

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a evoluat doar 45 de minute în meciul cu Hermannstadt. A intrat la începutul celei de-a doua reprize, în locul lui Rivaldinho. 

Sunt foarte bine, sunt brazilian, am fundul mare, nu ai ce face. Asta este, sunt bine de câteva săptămâni, dar am avut o accidentare la gambă şi am reuşit să revin abia azi. Îmi doream mult să joc în acest…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.