Emma Thompson a fost onorată cu titlul „Dame Commander of the British Empire”

0

Actrița britanică Emma Thompson a fost onorată cu titlul de „Dame Commander of the British Empire”, echivalentul feminin pentru titlul de Cavaler, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham.

Prințul William a fost cel care a acordat distincția actriței de 59 de ani, iar aceasta a avut o cerere mai puțin obișnuită. Potrivit declarațiilor făcute chiar de către Emma Thompson, actrița l-a întrebat pe Ducele de Cambridge dacă îl poate săruta. „Îl cunosc de când era mic. L-am întrebat ‘Nu te pot săruta, nu?’, iar mi-a spus ‘Nu, nu o face!’”

Este ușor de înțeles de ce Prințul William a refuzat acest lucru. Protocolul nu permite membrilor familiei regale aibă astfel de gesturi în public, însă Emma Thompson știa că aceasta glumă nu îl va deranja pe Prințul William, având în vedere că au o relația apropiată. În plus, Ducele de Cambridge i-a amintit actriței că această zi este despre ea. „Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine.”

„Este cu adevărat minunat deoarece i-am iubit întotdeauna pe băieți și întotdeauna am vorbit cu tatăl lor. Este un sentiment minunat”, a mai spus actrița jurnaliștilor prezenți la eveniment, potrivit E!News.

Emma Thompson a fost însoțită la eveniment de soțul ei, Greg Wise, precum și de cei doi copii, Gaia și Tindyebwa Agaba. Aceasta a încălcat protocolul tradițional și a purtat un costum bleumarin și o pereche de pantofi sport albi. Un detaliu al ținutei care a atras atenția a fost insigna cu mesajul „equal pay”.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.