Emiliano Sala nu voia să meargă la Cardiff! Discuţia avută cu o rudă înainte de tragedie şi criticile la adresa patronului de la Nantes: „O mare mizerie!”

0

Cazul atacantului Emiliano Sala nu se opreşte nici după patru luni de la tragicul accident aviatic care i-a adus moartea fostului atacant de la FC Nantes, la vârsta de 28 de ani.

Într-o achetă realizată de L’Equipe, cotidianul francez a publicat o discuţie avută de Emiliano Sala cu o rudă, pe 6 ianuarie, cu două săptămâni înainte ca aeronava de mici dimensiuni Piper Malibu, care îl transporta de la Nantes la Cardiff, să se prăbuşească în Canalul Mânecii.

Sala a fost transferat pe 19 ianuarie, de la Nantes la Cardiff, în Premier League, însă discuţia apărută în spaţiul public arată că atât argentinianul, cât şi agentul său nu erau interesaţi de o mutare în Ţara Galilor. Totuşi, cei doi au cedat la insistenţele patronului polonez de la Nantes, Waldermar Kita, cel care ar fi obţinut o sumă foarte bună, 17 milioane de euro, şi nu dorea să rateze transferul.

„Aseară, i-am trimis un mesaj lui Meissa N’Diaye (n. red. – agentul lui Sala). M-a sunat câteva ore mai târziu. Am avut câteva discuţii cu el şi mi-a spus că Franck Kita (n. red. – fiul patronului Waldemar) i-a trimis un mesaj, aşa că l-a sunat.

 

Au vorbit şi vor să mă vândă. Există o ofertă de la Cardiff. Nantes a negociat să obţină foarte mulţi bani, deci vor cu certitudine să merg acolo. E adevărat, este un contract bun, dar din punct de vedere fotbalistic nu este interesant pentru mine. Ei încearcă prin orice modalitate să mă trimită acolo. Nu sunt speriat să plec, pentru că m-am luptat toată cariera mea şi pot merge să mă lupt. Nu sunt speriat, din contră.

 

Dar mă gândesc şi la mine şi cred că Meissa sigur mi-ar găsi ceva mai bun până la finalul ferestrei de transferuri. Meissa a refuzat-o pe Cardiff pentru că nu voia să merg acolo. E adevărat că aş fi vrut să găsesc ceva mai interesant atât din punct…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.