Emil Boc a povestit cum a ajuns şef de galerie la FedCup: „Toba am adus-o de la Cluj! Miki Buzărnescu şi Ana Bogdan au văzut că am făcut bătături şi mi-au pus un plasture”

0

România a învins Cehia, în Fed Cup, în acest weekend, la Ostrava, iar tenismenele noastre au avut ca şef de galerie un personaj surprinzător: Emil Boc, primarul Clujului.

„Nu trăieşti de multe ori în viaţă aşa ceva, şansa asta de a avea o echipa atât de sudată, de bună şi de performantă. De 46 de ani nu am mai ajuns în semifinale. Să joci şi cu Pliskova, să învingi şi perechea numărul unu la dublu, să ai 7.000 de cehi în tribune şi să-i depăşeşti e ceva de vis. România e o echipă şi în teren şi în afară. Nu am mai văzut o echipă mai sudată. Bravo celor cinci fete minunate. Au jucat una pentru toate şi toate pentru una”, a spus Emil Boc la Digi Sport.

Edilul Clujului a continuat: „Nu am simţit că a trecut atât de repede timpul. De la extaz la un pic de tensiune a fost doar un pas, tot timpul a fost adrenalină. A avut un meci dificil Buzărnescu, nu am avut timp să ne plictisim…Arena noastră de la Cluj e mai mare şi mai frumoasă, nu am avut tobă atunci (n.red. – la meciurile cu Cehia de la Cluj din 2016), dar am avut 8.000 de oameni în tribună.

Acum am făcut o galerie superbă la Ostrava. A fost o echipă şi-n tribună, iar Miki e o sufletistă. Ea cu Ana Bogdan au venit la mine, mi-au luatt toba, mi-au pus leucoplast la deget, că au văzut că am o bătătură, şi am putut să bat mai tare şi mai bine. Ne-au dat apă, au făcut tot ce au putut. Noi ne-am organizat pe teren propriu, separat…Toba? Am luat-o de la Cluj, de la Polivalentă…Am închiriat autocar, cazare la hotel, aşa cum trebuie să facă fiecare suporter”.

Avem toate şansele să jucăm o finală. În istoria tenisului românesc nu am avut echipă mai sudată. Simona a stat mereu alături de fete, nici nu a fost în vestiar. Aşa au făcut toate. Au lucrat ca o echipă. Monica i-a zis: ‘Simona intră tu la dublu!’, dar ea i-a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.