Eliminaţi, dar băgaţi înapoi în meci de centralul partidei! Momente nemaivăzute în partida dintre Csikszereda şi Dinamo: puşi să execute din nou lovitura de pedeapsă, deşi erau în plină sărbătoare. Ce s-a întâmpat la repetarea execuţiei

0

Dinamo a fost eliminată de Csikszereda din Cupa României, cu scorul de 9-8 la loviturile de departajare, după un meci de-a dreptul nebun. „Câinii” au fost conduşi cu 2-0, au egalat prin Nistor şi au trimis partida în prelungiri, dar formaţia din Liga 3 a avut puterea să împingă jocul la penalty-uri.

La ultima serie a jucătorilor de câmp, Delorge a ratat ultimul de la Dinamo şi a calificat-o pe Csikszereda Miercurea Ciuc în sferturi. Gazdele au declanşat o adevărată petrecere pe gazon, dar arbitrul Andrei Antonie a întors faza şi a făcut semn că penalty-ul va fi repetat. Portarul Bordas „furase startul”, iar centralul a fost nevoit să ceară repetarea loviturii de pedeapsă. Până ca Delorge să repete lovitura de la 11 metri, centralul Andrei Antonie l-a eliminat pe Eder Gonzalez de la gazde, pentru proteste vehemente.

Delorge s-a aşezat din nou la punctul cu var, a bătut la fel de slab, iar Bordas a respins şi Csikszereda şi-a asigurat prezenţa în sferturi. Desigur, portarul celor de la Miercurea Ciuc a ieşit la fel de mult şi a doua oară de pe linia porţii, însă Antonie n-a putut fluiera repetarea şi a doua oară.

S-a terminat 9-8, iar Csikszereda s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Portarul Muţiu a apărat patru lovituri de la 11 metri, dar Sergiu Hanca, Gicu Grozav, Vlad Olteanu, Denis Ciobotariu şi Delorge au ratat şi au anulat paradele colegului dintre buturi. La Dinamo continuă criza şi rămâne de văzut ce măsuri va lua conducerea după această umilinţă, care descrie perfect degringolada de la club.

Au marcat de la loviturile de departajare: Soufiane Jebari, Adrian Majzik, Bajko Barna, Fabio Guaru Nascimento, Istvan Berde, Zsolt Nagy / Dan Nistor, Fereira Salomao, Georgios Katsikas, Mihai Neicuţescu, Ricardo Grigore
Au ratat de la loviturilde de departajare: Eder Gonzalez, Szilard…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.