Elena Gheorghe și-a aniversat tatăl. Acesta este preot

0

Cântăreața Elena Gheorghe și-a aniversat tatăl, Gheorghe Gheorghe. Artista este fiică de preot. Mama vedetei este interpreta de muzică populară  Marioara Man Gheorghe.  De ziua de naștere a tatălui ei, Elena Gheorghe i-a făcut urări în mediul online.

„La mulți ani, tati!”, a scris artista în dreptul unei imagini cu părinții săi.

Într-un interviu pentru adevărul.ro, Elena Gheorghe povestea cum a fost pentru ea să crească într-o familie în care tatăl este preot.

„Zic că sunt foarte norocoasă că am avut parte de o asemenea familie. Lucrurile, clar, nu sunt date întâmplător în viaţă. Oricum sunt o tipă foarte spirituală aşa, niciodată tata nu ne-a impus să mergem la biserică sau să credem şi să facem ceva anume. Ne-a dat variante şi ne-a spus care sunt părţile bune şi mai puţin bune ale vieţii sau ale alegerilor noastre…

…Îţi dai seama că au fost şi părţi mai grele la meseria asta de a fi fiică de preot. Întotdeauna trebuie să fii foarte sociabilă, să te îmbraci într-un anumit fel, să fii cea mai bună, cea mai drăguţă, cea mai simpatică pentru că eşti fiica preotului şi nu trebuie să ai zile în care poate nu eşti atentă pe stradă şi ai uitat să saluţi. Nu există aşa ceva”, spunea ea.

„Tata ne-a pus problema într-o lumină favorabilă şi foarte delicată, dar, în acelaşi timp, nu ne-a obligat. Probabil dacă era forţată poate că nu eram relaxată din punct de vedere spiritual”, afirma vedeta.

„Tata n-a fost reticent în ceea ce priveşte cariera mea muzicală. Avusesem deja un exemplu în familie, mama având legături strânse cu muzica şi fiind pe scenă înainte să îl cunoască pe tata, aşa că nu i-a fost greu să înţeleagă că eu vreau să merg în direcţia asta. Ba mai mult, m-a susţinut, a avut încredere în mine, dar am ştiut şi eu că trebuie să existe o limită, un bun simţ, o anumită…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.