#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

0

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.

Soarele deja lumina cu putere orașul de pe coline. Deși e o zi de sâmbătă, iar mulți localnici au plecat în zone menite să le reîncarce bateriile descărcate după o săptămână de muncă, Iașul freamătă și emană un miros aparte: florile de tei.

În tot acest peisaj își fac apariția cele cinci mașini care au plecat în #ElectricRomânia powered by Kaufland, primul tur al țării cu mașini electrice. Ziua a treia a proiectului este cea mai lungă, modelele implicate având de parcurs aproape 330 de kilometri de la Iași până la Târgu Mureș via Piatra Neamț.

Iar pentru ca lucurile să fie și mai interesante, ziua începe cu o ședință foto în incinta Palas Mall, un centru comercial și de afaceri situat în vecinătatea Palatului Culturii, unul dintre reperele orașului de pe coline. În serile plăcute, acest ecosistem plin de verdeață este umplut până la refuz de copii și de tineri care emană energie pozitivă. Ansamblul urbanistic multifuncțional Palas poate fi considerat un oraș în oraș. Întotdeauna acolo vei găsi o atmosferă plăcută care să te trimită imediat cu gândul la micile orașe cochete din vestul Europei.

Am fost primiți cu brațele deschise în centrul Palas, iar la orele dimineții lumea începuse deja dansul cotidian. Cele cinci mașini electrice care fac parte din #ElectricRomânia au strâns rapid curioșii: atât oameni în toată firea, cât și juniori care doreau să descopere primi pașii ai mobilității electrice.

După o mișcare atent ghidată de Marius și de Ciprian, videograful și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.