#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

0

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

După șapte zile, 1700 km parcurși și 14 orașe importante traversate de cele cinci mașini electrice care au completat marele cerc. Finișul #ElectricRomânia a avut loc în parcarea Kaufland Barbu Văcărescu din București, exact același loc de unde acum o săptămână am plecat în această aventură.

Sibiu, orașul viu

Ultima zi a început relaxat la hotelul Continental Forum din Sibiu, unde am reușit să ne odihnim după o zi plină pe care a descris-o Bogdan în articolul de ieri. Startul de astăzi a fost lejer: la ora 10 am plecat spre Valea Oltului în coloană pe o vreme superbă.

Kilometrii au zburat aproape fără să simțim și am ajuns în zona stațiunilor de pe Olt, unde am decis să facem o scurtă sesiune foto de final cu cele cinci mașini care ne-au fost parteneri de-a lungul celor 1.700 kilometri. Rezultatul îl puteți vedea în imaginea ce deschide acest ultim raport din #ElectricRomânia.

Traficul pe Valea Oltului a fost incredibil de lejer, ceea ce ne-a permis să obținem cifre de consum extrem de mici. Atmosfera a fost relaxată, așa că am decis să nu mai oprim la Râmnicu Vâlcea pentru a încărca și am atacat Dealul Negru plini de încredere.

Eternul mititel de Dedulești

Am prins semaforul de la Dedulești pe verde, dar am oprit la cea mai importantă atracției turistică din județul Argeș: celebrii mititei de la Sat Boss. După ce am mâncat în câteva restaurante gourmet excelente de-a lungul acestui periplu prin România, în ultima zi am…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.