#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

0

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

După ce zilele trecute am făcut cunoștință cu fiecare mașină electrică din caracava #ElectricRomania powered by Kaufland, a venit momentul să aruncăm o privire de ansamblu asupra celor 5 modele electrice care ne vor însoți pe parcursul primului tur al României cu mașini electrice realizat de o publicație din țara noastră.

Evident, capul de afiș este Audi e-tron, SUV-ul electric cu o autonomie oficială de 417 kilometri (WLTP), cea mai mare din cadrul acestui tur, însă modelul german are și cel mai mare preț, de peste 81.000 de euro.

Audi e-tron este acompaniat în cadrul cavaranei de BMW i3, cea mai vândută mașină electrică în România în 2018, care mizează pe un design inedit și o autonomie oficială de 310 kilometri (WLTP).

Modelul bavarez a fost deja detronat în acest an pe piața din România de noua generație Nissan Leaf, care propune o autonomie oficială de 378 de kilometri (WLTP), în timp ce Renault Zoe se adresează în special pentru deplasări în mediul urban cu autonomia oficială de 300 de kilometri (WLTP). Nu în ultimul rând, Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a celui mai vândut model din Europa, are de asemenea o autonomie oficială de 300 de kilometri (WLTP).

Cu exceptia lui e-tron, mașinile din turul României au prețuri de 35.000 – 40.000 de euro.Model Audi e-tron BMW i3 Nissan Leaf Renault Zoe VW e-Golf
Range Urban MAX 510 365 345 390 285
Range…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.