Edi Iordănescu a bătut palma cu Gaz Metan Mediaş. Poziţia pe care o va ocupa, durata contractului şi cum arată staff-ul tehnic

0

  • Edi Iordănescu s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş, club la care va ocupa funcţia de manager general. Cele două părţi s-au înţeles pentru un an şi jumătate, iar obiectivul, pentru acest sezon, e calificarea în play-off.

UPDATE sâmbătă, 5 ianuarie: Edi Iordănescu a pus la punct toate detaliile financiare ale înţelegerii pe un an şi jumătate cu Gaz Metan Mediaş şi, anunţă Digi Sport, va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă luni, la ora 11:00.

Din staff-ul lui Iordănescu Jr. vor face parte Alex Radu (antrenor secund), Bogdan Pârvu (antrenor cu portarii), Ciprian Prună (preparator fizic) şi Marius Francisc (analist tehnic).


Ştirea iniţială:

Aşa cum ProSport a anunţat, Edi Iordănescu se va duce la Gaz Metan, după eşecul răsunător de la CFR Cluj. Preşedintele medieşenilor a confirmat că fiul fostului selecţioner va fi cooptat în proiectul clubului din acest sezon: „Edi va fi manager general la Gaz Metan! Se va ocupa de tot aici. Gata, suntem înţeleşi din toate punctele de vedere. Iordănescu va semna pe un an şi jumătate! El şi-a stabilit singur obiectivul, iar acela este calificarea în play-off”, a dezvăluit Ioan Mărginean, pentru realitateasportiva.net.

Iordănescu jr. şi-a stabilit şi lista de transferuri, iar Ioan Mărginean şi-a asumat vina pentru ultimele rezultate ale echipei: „În iarnă vom face 3-4 transferuri, pentru că de ultimele rezultate e un singur vinovat: Ioan Mărginean. Nu am avut un lot numeros, iar când au apărut accidentările s-a văzut”, a mai afirmat conducătorul medieşenilor pentru sursa citată. 

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte. Medieşenii împart locul 7 cu Hermannstadt şi Poli Iaşi. Astra Giurgiu e prima echipă aflată în zona de playoff, cu 31 de puncte. În 2019, mai sunt de disputat cinci…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.