”E în derută, orbecăie în întuneric!”

0

După mai bine de trei luni de pauză forțată, din cauza unei hernii de disc care a sâcâit-o, Simona Halep n-a convins în meciul cu Ashleigh Barty, înfrângerea fiind una ‘anunțată’, în opinia lui Mihai Rusu.

„Simona Halep e în derută, orbecăie în întuneric! Nu știe unde este, ce poate sau ce joacă! Rezultatul cu Barty e catastrofal, la fel și jocul! N-a reușit nici un moment să fie la conducerea partidei”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Fostul tenismen stabilit în Germania crede că evoluția „palidă” a Simonei se datorează, în mare parte, programului „lejer” de pregătire din ultimele luni. „Toată această perioadă de recuperare a fost trataă lejer de Simona Halep. A avut parte doar de viață frumoasă: relaxare, petreceri, întâlniri cu prietenii și interviuri. Nimic concret însă pentru pregătirea sezonului 2019!”, a spus Rusu.

Acesta a atras atenția că în aceeași situație s-a aflat și Angelique Kerber, care, după ce a ajuns în 2016 lider WTA, impunânându-se la Australian Open și US Open, a căzut în anul următor până pe locul 22 WTA! „Același pericol o paste și pe Simona, dacă nu ia urgent măsuri. În acest moment, liderul WTA este lipsit de „arme”: serviciul, returul și jocul agresiv. Din această cauză, Simona Halep fuge după minge, nu este capabilă să controleze partida. E un lucru rău pentru că la Australian Open va fi pur și simplu vânată de jucătoarele care vin din urmă. Văzând în ce stare se află liderul WTA, adversarele nu vor mai avea nici un pic de respect pentru Simona, vor face totul s-o „înfunde”, s-o „distrugă” pe teren. E într-o o situație dificilă din care va trebui să iasă rapid”.

Simona Halep a fost pusă la zid: ‘Poate deveni incapabilă să se redreseze’

Singurul lucru bun în opinia lui Mihai Rusu este faptul că acest meci a venit devreme, la început de sezon. „E…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.