Dumitru Dragomir a dat pronosticul pentru derby-ul FCSB

0

O dispută între cele mai bune echipe din acest moment, care sunt, totodată, și pretendentele principale la cucerirea titlului.

‘Va fi un meci disputat. Ar putea să bată FCSB cu 1-0, dar mai curând se termină egal. Sigur iese x’, a decretat Mitică Dragomir, cel supranumit ‘Oracolul din Bălcești’.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că echipa clujeană are un atu în plus în lupta cu rivalele din Liga 1 datorită antrenorului portughez Antonio Conceicao.

‘Îmi place antrenorul de la Cluj. E profesionist, el dă forță echipei’, a spus Dragomir. În vârstă de 72 de ani, omul care a condus destinele LPF timp de 17 ani (1996-2013) i-a găsit merite și lui Nicolae Dică, tehnicianul de pe banca echipei FCSB. ‘Și Dică e bun! Dacă rezistă cu Gigi Becali de atâta timp, înseamnă că e bun! Altul ar fi plecat demult’, a precizat, zâmbind, ‘Corleone’.

Cum FCSB și CFR Cluj se luptă la ‘baionetă’ pentru titlu, ‘Oracolul din Bălcești’ a făcut o nouă previziune legată de viitoarea campioană a României: ‘Campionatul îl ia, ca și anul acesta, tot CFR Cluj! Gigi Becali își va face echipă puternică și va câștiga bani, dar merg pe mâna echipei ardelene’.

CFR Cluj – FCSB 1-1 / FOTO: Hepta

Gigi Becali, fetele și UEFA

Patronul ‘din umbră’ de la FCSB, Gigi Becali, a creat valuri la UEFA, după ce a decretat, la Pro X: ‘Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică sa faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeia fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei”.

CNN i-a dedicat lui Gigi Becali un amplu articol, în care a cerut și reacția UEFA. Răspunsul forului continental a fost categoric:UEFA consideră că un asemenea comportament este deplorabil. Lupta…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.