Dubla Campioană Olimpică Sandra Izbașa A Debutat Oficial Pe Marile Ecrane în Pelicula „Faci Sau Taci!”. „Și-acum Am Vânătăi De La Filmări” | Alte Sporturi, Sport | Libertatea.ro Sandra Izbașa A Debutat Ca Actriță

0

A făcut cursuri, iar regizorul Iura Luncașu a pus ochii pe ea și i-a dat primul rol! ”Eu sunt mulțumită cu ce-a ieșit în «Faci sau taci». Am văzut deja filmul cap-coadă de câteva ori și acum, cârcotașă, găsesc mici imperfecțiuni la evoluția mea, dar pe viitor o să fie bine”, a spus Sandra.

”Până ajung să iau Oscarul o să fiu perfectă! Ha, ha, ha! A fost dragoste la prima vedere, oricum. După ce-am vorbit un pic cu Iura despre ce-și dorește ne-am dat seama că n-am cum să lipsesc din distribuție. Mi-a fost teamă după ce-am bătut palma pentru că nu mai făcusem asta până acum. Mi-era teamă că nu o să-mi iasă ce am de făcut sau ce pățesc dacă uit textul”, a povestit ea.

A trebuit să intre printr-o mică spărtură din zid

”Au fost scene pe care mi-a fost teamă să le fac și îi tot spuneam lui Iura «Nu, nu! Eu nu mă bag p-acolo! Nu fac eu așa ceva!». O să vedeți în film scena când Ema, personajul meu, trebuie să intre într-o casă părăsită printr-o spărtură foarte mică dintr-un zid. Și-acum am vânătăi de la filmări! Am avut dureri serioase, dar fără sacrificii…”, recunoaște Sandra. în exclusivitate pentru Libertatea.

  • Aur la sărituri și bronz cu echipa (JO 2012)
  • Aur la sol și bronz cu echipa (JO 2008)
  • O medalie de argint și două medalii de bronz, la Mondiale
  • 5 medalii de aur, 4 medalii de argint și un bronz, la Europene

Joacă alături de Gică Craioveanu

Din distribuția comediei românești, care de vineri e în cinematografele din întreaga țară, face și fostul internațional Gică Craioveanu! Ex-fotbalist, acum inspector, acesta vorbește exclusiv în spaniolă. ”Nici nu mai știu cum am ajuns la Gică, dar e meseriaș! Mi-a plăcut mult de el și l-am luat imediat în echipa mea”, dezvăluie Luncașu.

La rândul lui Craioveanu are numai cuvinte de laudă după prima lui apariție într-un lungmetraj: ”Au fost zile grele, dar atmosfera a fost…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.