Dragan Djukic, reacţie furibundă după partida CSM Bucureşti – Metz: „Au fost o ruşine pentru jocul nostru!”

0

Dragan Djukic a izbucnit după manşa tur CSM Bucureşti – Metz (26-31), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul sârb al campioanei României a criticat dur arbitrajul, aşa cum nu a făcut-o niciodată de când a venit în România. Tehnicianul le-a transmis arbitrelor din Austria că au fost „o ruşine pentru acest joc”.

„Am jucat împotriva unei echipe redutabile, au utilizat toate cele 16 jucătoare. Nu aş vrea să vorbesc despre puterea celor de la Metz. Ne-am pregătit bine pentru acest joc, am reuşit să le prindem, dar au venit nişte decizii stupide ale arbitrelor. Ne-au rupt toate speranţele! Nu este uşor să lupţi tot timpul cu adversarele şi cu arbitrajul în acelaşi timp la tine acasă. Nu au meritat să fie la un meci de un asemenea nivel (n.r. cu referire la cuplul de arbityri din Austria). Metz a fost mai bună în această seară, a câştigat meritat, dar diferenţa ar fi trebuit să fie mai mică. Poate că un scor la trei goluri diferenţă ar fi fost mai aproape de adevăr”, a declarat Dragan Djukic.

În jocul echipei CSM Bucureşti s-a simţit cu această ocazie o discrepanţă mai mare, ca nivel valoric, între Lekic, Radicevic şi celelalte fete. Primele două au marcat 19 goluri din cele 26 ale echipei.

„Toate fetele care au intrat în teren au dat maximum. Poate că unele nu au făcut cel mai bun meci în această seară, dar au suferit. Liza (n.r. Omoregie) a marcat un singur gol, dar a făcut multe lucruri bune în apărare, ne-a ajutat în defensivă. Ne-am pregătit bine pentru acest joc, dar Metz a fost mai bună în această seară”, a susţinut Djukic.

Antrenorul echipei CSM Bucureşti este realist, şansele de calificare s-au redus drastic. Dar încă mai speră: „Nu s-a terminat încă, mai avem 60 de minute, se poate întâmpla orice…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.