Dragan Djukic a vorbit despre şansele României şi Serbiei la Euro 2018. „Va fi o competiţie foarte strânsă, greu de spus şi care vor fi cele 12 echipe care vor avansa în grupele principale”

0

Dragan Djukic, antrenorul echipei CSM Bucureşti, este deja conectat la Campionatul European de handbal feminin care va începe în 29 noiembrie, mai ales că peste 50% din fetele de la club vor fi prezente în Franţa. Tehnicianul sârb este convins că România poate ajunge departe dacă toate jucătoarele vor fi sănătoase. El vede şi naţionala Serbiei cel puţin în grupele principale. Până la Euro, România şi Serbia se vor întâlni vineri, de la ora 18:30, la Trofeul Carpaţi.

Satisfăcut de ultimele performanţe ale echipei, locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor şi victoria clară cu Gloria Bistriţa în Liga Naţională, Dragan Djukic a plecat liniştit în vacanţă, după o perioadă agitată la CSM Bucureşti. El va reveni peste câteva zile la echipă, pentru a relua pregătirile cu jucătoarele care nu vor juca la Euro 2018. Djukic va merge şi în Franţa, la partea finală a Campionatului European, care se va desfăşura la Paris în perioada 14-16 decembrie. ”Vor fi multe jucătoare de la CSM Bucureşti la turneul final, voi ajunge şi la Campionatul European pentru a le urmări şi a le încuraja în acea perioadă”, ne-a declarat antrenorul sârb.

Dragan Djukic a făcut apoi şi primele estimări în privinţa Campionatului European şi s-a declarat un fan al naţionalei României: „Va fi un turneu final foarte dificil, pentru că toate echipele se vor bate nu doar pentru o poziţie bună în acest Campionat European, dar şi pentru şi Jocurile Olimpice de la Tokyo. Va fi o competiţie foarte strânsă, greu de spus şi care vor fi cele 12 echipe care vor avansa în grupele principale, dar voi fi un suporter al handbalul românesc. Naţionala României face parte dintr-o grupă accesibilă, are un staff tehnic foarte bun, iar dacă toată lumea este sănătoasă, atunci are o şansă să meargă departe. Dar vom…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.