Dosarele X sau Stand-up Comedy? 4 elemente care trădează domnia haosului la Craiova, echipă învinsă de FCSB cu 2-0 pe ”Oblemenco”

0

U Craiova a pierdut şansa de a spera la poziţia a doua în Liga 1. Echipa antrenată de Corneliu Papură a fost învinsă cu 2-0 pe ”Ion Oblemenco” chiar de FCSB, rivala în lupta pentru obiectiv, şi are emoţii şi pentru obţinerea poziţiei a treia în clasament, una ameninţată de Viitorul lui Hagi. Oltenii sunt, astfel, aproape de capătul unei lupte cu final haotic, final ilustrat cum nu se poate mai bine de evenimentele recente.

Papură, între snooker şi nepăsare

Debarcat de la Craiova, italianul Devis Mangia a fost înlocuit pe banca tehnică a oltenilor de Corneliu Papură. Fost fotbalist important şi actual sfătuitor al patronului Mihai Rotaru, Papură a părut depăşit de evenimente încă de la primul contact cu presiunea antrenării echipei. Mai mult, în ultimele zile, antrenorul Craiovei a dat două declaraţii halucinante, declaraţii care trădează preocuparea pentru meseria pe care o practică. Mai întâi, acesta a declarat că nu se va uita la CFR Cluj – Viitorul, partidă în care era implicată cel puţin o rivală în lupta pentru obiectiv, pentru că i se părea mai interesant jocul de snooker dintre Judd Trump şi Ding Junhui. Apoi, antrenorul Craiovei a şocat din nou spunând că nu s-a uitat la FC Barcelona – Liverpool, poate cel mai important eveniment fotbalistic al primăverii, pentru că… era obosit.

Donkor, titularul ”gaură”

Declarat la unison de fanii oltenilor drept un fotbalist sub standardele Craiovei, Isaac Donkor a părut să transmită pe teren haosul care domneşte în organizarea clubului. Cu greşeli mari şi foarte mari aproape la fiecare meci, inclusiv la înfrângerea cu FCSB de pe Naţional Arena, ghanezul a continuat spectacolul grotesc duminică seară. Pe ”Oblemenco”, fundaşul titularizat de Papură a stricat echilibrul de pe teren atunci…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.