Dorinţa lui Ambros Martin şi a fetelor de la naţionala de handbal chiar înaintea debutului la Campionatul European. România joacă de Ziua Naţională cu Cehia: ”Vrem să oferim bucurie unei ţări întregi”. Obiectivul ”tricolorelor”

0

Echipa naţională de handbal feminin a României va debuta la Campionatul European din Franţa, chiar de Ziua Naţională, în 1 Decembrie, contra Cehiei. Handbalistele române, în frunte cu Cristina Neagu, îşi doresc să facă o mare bucurie românilor şi să aducă o victorie în primul duel, dar şi să aibă un parcurs cât mai lung.

”Îmi doresc să ajung cât mai departe cu echipa naţională în turneu. Sper că unitatea de grup va fi punctul forte al echipei. Toate gândurile noastre sunt la primul meci cu Cehia. Un pas înainte faţă de ultimul Campionat European ar fi semifinalele, ar fi extraordinar pentru noi. Vrem să oferim bucurie unei ţări întregi şi să câştigăm cu Cehia”, a spus cea mai valoroasă sportivă din lot, Cristina Neagu.

Şi pentru Cristina Laslo, Campionatul European este cea mai importantă competiţie: “Am aşteptări frumoase şi pozitive, abia aştept primul meci. Nu este o presiune pe noi, este o bucurie că lumea ne apreciază. Am făcut antrenamente bune şi contează primul meci, mai ales că e pe 1 decembrie. Echipele sunt bune şi puternice, sunt convinsă că şi cehoaicele sunt foarte montate. Sper să venim cât mai târziu din competiţiei”.

Mădălina Zamfirescu vrea ca jucătoarele din echipa României să se bucure de handbal: “Vreau în primul rând să ne bucurăm de handbal şi lucrurile să ne iasă aşa ca la antrenamente. La Campionatul European nu există meciuri uşoare, avem o grupă grea, iar cel mai important este primul meci. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi atunci putem ajunge cât mai sus”.

Valentina Ardean-Elisei îşi doreşte ca jocul României să meargă ca la antrenamente: “Îmi doresc ca jocul nostru să meargă ca la antrenamente. Vreau să fim unite şi să fim o echipă. Toată lumea are dorinţă şi motivaţie, ajutându-ne una pe cealaltă putem…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.