Dominic Thiem vrea să pună punct conflictului cu Serena Williams. Propunerea incredibilă pe care i-a făcut-o americancei

0

Prima săptămână de la Roland Garros a adus un conflict între Serena Williams şi Dominic Thiem. Americanca nu a mai avut răbdare să aştepte după eliminarea de la French Open, din turul 3, şi a vrut să intre cât mai repede la conferinţa de presă, dându-l astfel afară pe austriac, care discuta cu jurnaliştii după meciul său.

Într-o conferinţă de presă organizată marţi, Dominic Thiem a declarat că vrea să încheie conflictul iscat la turneul de Mare Şlem de la Paris. Austriacul a lăudat cariera impresionantă a Serenei Williams şi i-a propus americancei să joace la dublu mixt în viitorul apropiat: „Vreau să fie clar. Ceea ce a obţinut Serena în cariera sa este inimaginabil. Îmi pare rău pentru lucrurile care s-au întâmplat. Poate vom juca la dublu mixt la Wimbledon sau Open într-o zi”.

Dominic Thiem (4 ATP) a ajuns până în finala de la Roland Garros, unde s-a văzut învins de Rafael Nadal. De partea cealaltă, Serena Williams a fost eliminată încă din turul al treilea.

Cum s-a produs conflictul

 

Învinsă în turul trei de la Roland Garros de mai tânăra sa conaţională, Sofia Kenin, Serena Williams, sportivă cu 23 de trofee de Mare Şlem în palmares, a vrut să intre val-vârtej la conferinţa de presă, neavând răbdare să aştepte nici măcar un minut. Problema cea mare: faptul că, în sala principală de conferinţe, Dominic Thiem, finalist în 2018, stătea de vorbă cu jurnaliştii.

 

La 20:30 ora locală, Serena s-a adresat reprezentantei WTA: „Puneţi-mă într-o sală mai mică, dar acum!”. Situaţia a fost una cum nu se poate mai delicată. Interesul media pentru Serena, după o partidă pierdută, dar şi după un meci cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.