Dinamo, la retrogradare

0

Venirea lui Mircea Rednic, 56 de ani, antrenorul care a adus ultimul titlu la Dinamo, acum 11 ani, n-a adus revigorarea echipei. Imediat după instalare, „Puriul” a afirmat că ar fi vorbit cu omul de afaceri Nicolae Badea, 70 de ani, despre o eventuală preluare a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Discuția nu este nici infirmată, nici confirmată de Badea, cel care i-a vândut clubul lui Ionuț Negoiță în 2013. „Cine mai știe ce este adevărat sau nu este adevărat în legătură cu Dinamo?”, întreabă, retoric, Nicolae Badea, care a refuzat să facă vreo referire despre priceperea „administrației Negoiță”, dar înțeapă fin actuala conducere: „Acum câțiva ani erau mai forțoși”!

„Ne vom salva în play-out”

„Îmi pare rău de situația în care se află Mircea Rednic, de riscurile nemeritate pe care și le-a luat. Este de apreciat atitudinea lui, faptul că-și asumă ce se întâmplă acolo. Este un Purgatoriu prin ce trece Mircea Rednic”, declară Badea, pentru Libertatea.

Fostul șef al „haitei” opinează că Dinamo va retrograda. „Ne vom salva în play-out. Singura consolare este faptul că Dinamo a luat patru puncte celor de la FCSB plus atitudinea suporterilor la derby. Dar, și suporterii vor începe să ia distanță. De jena rezultatelor, vor prefera orice alt post TV decât cel care difuzează meciurile echipei Dinamo”, afirmă magnatul. 

Rednic a retrogradat Craiova

Nu doar fanii obișnuiți refuză să mai vină la meciurile „câinilor” (cu CFR au fost doar 500 de persoane), ci și suporterii VIP. Nicolae Badea, cu o activitate de 15 ani la Dinamo, începută din 1998, a luat distanță față de clubul pe care l-a condus.

„Ultimul meci al echipei Dinamo văzut de mine de pe stadion a fost în 2012. Nici nu mai știu care a fost acea partidă, dar țin minte că am urmărit toate jocurile disputate de Dinamo în turul acelui…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.