Dinamo a intrat în istorie după meciul cu FC Botoşani. În „Groapă” a debutat prima femeie crainic din fotbalul românesc: „Sunt onorată de această titulatură”. Un mesaj sincer pentru jucători: „Trebuie să dea totul pe teren, să fie demni când joacă pentru noi”

0

Meciul dintre Dinamo şi FC Botoşani a reprezentat un moment important pentru fotbalul românesc. Partida din playout a marcat debutul primei femei crainic din istoria Ligii 1 Betano. Alexandra Stîngă, una dintre cele mai înfocate voci din galeria „câinilor”, a avut microfonul sub control în jocul decis prin golul lui N’Diaye, în minutul 89.

Ajutată de ofiţerul de presă al echipei, Ionel Culina, Alexandra şi-a trecut în cont prima partidă din postura de crainic al echipei. Visează ca din sezonul viitor să strige „goool” pe Arena Naţională şi speră ca Mircea Rednic să readucă echipa în lupta pentru titlu.

ProSport: Cum te-ai simţit la primul meci din postura de crainic la un meci al lui Dinamo? Mai ales ca eşti prima femeie crainic din istoria fotbalului românesc.
Alexandra Stîngă: Am avut ceva emoţii, însă pentru mine, de regulă, emoţiile sunt constructive şi consider că m-am descurcat. M-am simţit foarte onorată pentru această titulatură şi mândră totodată. Mi-am demostrat că pot şi sunt foarte fericită pentru premiera de aseară. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au suţinut.

Ţi-ai găsit mai greu cuvintele la început?
Sinceră să fiu, nu, fiindcă am venit cu temele făcute. Am format echipă cu ofiţerul de presă, Ionel Culina, şi eram sigură că treaba o să meargă ca pe roate. Ne-am completat perfect, Johnny (n.r Ionel) m-a ajutat enorm fiindcă m-a încurajat, iar faptul că a avut încredere în mine m-a mobilizat să iasă bine şi să nu dezamăgesc.

Cum de ai ajuns în această postură?
Am primit un telefon de la Johnny într-o frumoasă zi însorită şi mi-a cerut părerea despre implementarea unei voci feminine la microfonul stadionului Dinamo. O idee inovatoare pentru Liga 1. Oricum, Dinamo întotdeauna a venit cu ceva nou….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.