Dimineaţa de Ajun cu #SoriPenko. „Cât mi-a lipsit perechea asta!” Cîrstea a jucat, din nou, dublu, alături de prietena ei, Ostapenko: au pierdut, dar au oferit cele mai tari momente la Shenzhen

0

Prietene apropiate, Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko au făcut, din nou, echipă, în dimineaţa de Ajun. Şi chiar dacă perechea româno-letonă nu s-a putut impune în faţa dublului format din Ying-Ying Duan şi Renata Voracova (China / Cehia), „team SoriPenko” le-a oferit multe motive să zâmbească fanilor tenisului.

Întâmpinate cu un banner imens de spectatorii din tribune, Cîrstea şi Ostapenko au cedat, 4-6, 6-7(8), dar reacţiile letonei au ajuns rapid la amatorii de animaţii simpatice, iar concluzia zilei a fost clară: „Doamne, cât mi-a lipsit perechea asta”

 

Mă înţeleg foarte bine cu Alona (n.r. – Jelena Ostapenko), avem o conexiune foarte bună pe teren şi se vede asta. Eu, la dublu, joc degajată. Nu îmi pasă de rezultat şi, atunci, normal că fiind două jucătoare puternice, suntem o echipă bună. Cred că eu am învăţat de la Jelena Ostapenko să folosesc mai mult picioarele, să intru mai mult cu corpul în minge, iar ea de la mine – nu ştiu neapărat ce a învăţat. Va trebui să spună ea. Însă suntem două jucătoare agresive, puternice din spate şi ne completăm. Ne asemănăm ca stil de joc şi, aşa cum am zis, nici una nu ne bazăm pe dublu, aşa că atunci când jucăm împreună, o facem degajat. Ne face plăcere, ne distrăm, S-a legat şi o prietenie în afara terenului – ceea ce este frumos. E frumos să ai şi prieteni la locul de muncă. Suntem două firi diferite, nu ştiu exact ce ne apropie, dar mereu este o atmosferă bună între noi”, explica Sorana Cîrstea parteneriatul cu învingătoarea din 2017 de la Roland Garros, pentru ProSport.

Sorana Cîrstea a vizitat-o pe Ostapenko în Letonia, la finalul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.