Dică a dezvăluit de ce nu a vrut să plece de la FCSB: „Asta m-a făcut să stau!” + A răbufnit la adresa lui Becali: „Nu e ok să spună la televizor acest lucru. Trebuia să mi-l zică mie”

0

Nicolae Dică a anunţat înaintea meciului cu Viitorul din etapa 19 a Ligii 1 Betano, duel ce va avea loc duminică de la ora 20:00, de ce nu a plecat de pe banca FCSB-ului, deşi a avut oferte inclusiv din străinătate, dar i-a transmis şi un mesaj clar finanţatorului Gigi Becali.

„Voi credeţi că n-am şi eu oferte? Că sunt aşa slab cum spun unii? Am avut oferte şi din Liga I şi din străinătate. Patronul a aflat abia după aceea de aceste oferte, iar de cea din străinătate a ştiut doar MM Stoica. Credeţi că dacă eram aşa slab mai stăteam la Steaua? Dacă ai un angajat care nu munceşte bine, normal că îl dai afară, dar dorinţa şi ambiţia de a câştiga un campionat cu Steaua m-au făcut să refuz ofertele venite”, a spus Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

Totodată, antrenorul i-a transmis un mesaj clar patronului Gigi Becali: „Am vorbit cu el şi i-am spus că aceste lucruri trebuia să mi le spună mie, nu la televizor…A enumerat nişte echipe. Eu spun că a vorbit de Viitorul, de Craiova, de Gaz Metan. Am jucat 5 meciuri cu Viitorul şi avem trei victorii, un egal, o înfrângere. 5 meciuri cu Craiova, 3 victorii, un egal, o înfrângere. 4 meciuri cu Mediaş, patru victorii. Asta înseamnă că statistica este de partea mea. Înseamnă că sunt un antrenor bun şi cu multă muncă şi pasiune voi deveni un antrenor foarte bun, pentru că am încredere în mine şi ştiu ceea ce pot să fac.

Mi-ar plăcea ca după meciuri să se dea în mine, nu în jucători. Eu cu ei mă duc la luptă. Cu toate echipele am avut posesie mai bună. Vom vedea, nu voi rămâne eu pe viaţă la Steaua. Nu voi fi singurul antrenor de la Steaua care va fi dat afară sau care va pleca la mai bine. Mie patronul mi-a spus că are încredere în mine şi că-şi doreşte ca atunci când voi pleca să plec la mai bine”.

„Eu consider că sunt…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.