Dezvăluirile lui Dragoș Pătraru, despre plecarea Irinei Radu de la TVR. „Asta i-a adus sfârșitul”

0

Din noul studio al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru a vorbit despre momentul în care a acceptat oferta TVR, după ce a plecat cu scandal de la Digi24.

Află câți bani a primit Dragoș Pătraru pentru a încheia colaborarea cu Digi24

„Pe mine m-a vrăjit prietena mea, Irina Radu, pe care o salut și care e pe undeva prin Albania pentru că ăștia au exilat-o rău de tot pentru ce a făcut la TVR. Adică ne-a adus pe noi și asta i-a adus și până la urmă sfârșitul în calitate de PDG (președinte director general), a declarat Dragoș Pătraru, la Interviurile Libertatea Live.

La sfârșitul lunii iunie, Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, a fost concediat de șefa TVR, Doina Gradea.

De altfel, războiul din TVR a ajuns și în Parlament.

„PSD-ul are acolo mai mulți oameni decât toți. PGD-ul TVR (Doina Gradea) a venit la audieri și a spus că va fi sluga necondiționată a puterii”, a afirmat Dragoș Pătraru.

La acea vreme, PSD a venit cu propriile înregistrări şi îl acuza pe Dragoş Pătraru de limbaj licenţios şi ipocrizie. Totul a pornit de la niște înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru.

Directorul TVR își numea o angajată „Cap de porc„, pentru că i-a pus insistent o întrebare Gabrielei Firea. Ulterior, Gradea și-a cerut scuze și a sugerat că a fost înregistrată ambiental.

Dragoș Pătraru, despre plecarea de la TVR

Întrebat dacă ar putea scrie o carte despre problemele din Televiziune Română, Dragoș Pătraru nu crede că oamenii ar fi interesați să citească despre situația de la TVR care ar putea fi „subiect de film”.

„Ce se întâmplă în TVR pentru că în continuare se întâmplă să fi și subiect de film. Cum am reușit să ne batem joc de o televiziune și să mulgem…Nu cred că oamenii ar citi asta. Oamenii nu se uită acolo, nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.