Devenit idol la Barcelona, Dani Alves putea fi „duşman”. Brazilianul a refuzat transferul la Real Madrid: „Trebuie să-ţi îndeplineşti visele, nu coşmarurile!”

0


Dani Alves (36 de ani), unul dintre fotbaliştii legendari ai Barcelonei, a fost aproape să semneze cu marea rivală, Real Madrid. Fundaşul dreapta a povestit într-un interviu acordat celor de la ESPN că Jose Maria Del Nido a negociat cu madrilenii şi cu Chelsea pentru transferul său, însă nicio mutare nu s-a mai realizat. Brazilianul spune că „trebuie să-ţi îndeplineşti visele, nu coşmarurile”.

Alves s-a transferat în 2008 la Barcelona şi a scris istorie în anii petrecuţi pe Camp Nou, însă putea fi un rival de moarte al catalanilor, dacă patronul Sevillei accepta oferta făcută de Real Madrid pe numele său. Mai mult, acesta negocia şi cu Chelsea, dar niciuna dintre mutări nu s-a mai realizat, brazilianul rămânând pe „Ramon Sanchez-Pizjuan” până la transferul pe Camp Nou.

“Am fost la 95 la sută să semnez cu Real Madrid. Însă Del Nido este un tip foarte dur. S-a implicat atunci şi Chelsea în discuţii. Del Nido discuta cu unii şi le spunea că cealaltă echipă este dispusă să plătească şi mai mult. Apoi a trebuit să iau o decizie şi până la urmă am rămas la Sevilla. Am fost foarte aproape să semnez cu Real Madrid, dar m-a împiedicat soarta. Mi-a spus că povestea mea va fi la FC Barcelona, cum visam de copil.

Şi trebuie să-şi împlineşti visele, nu coşmarurile. Sunt recunoscător că am reuşit să evit Real Madrid şi, evident, că am semnat cu Barca. Real era o echipă învingătoare. Pentru mine era mai interesant să construim ceea ce am construit la Barcelona. Trebuia să schimbăm istoria şi am făcut-o. La Madrid, am fi adăugat pagini unei cărţi deja scrise. În schimb, la Barcelona a fost diferit. Era o perioadă de tranziţie”, a spus Dani Alves într-un interviu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.