Designul lui BMW i4 a fost finalizat: rivalul lui Tesla Model 3 va fi „foarte modern”

0

BMW a anunțat că a finalizat designul viitorului sedan electric i4, despre care directorul de design Adrian van Hooydonk afirmă că este „foarte modern”. Lansarea este programată în 2021.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

BMW va lansa în cursul anului 2021 sedanul electric i4, care se va alătura gamei formată din i3 și i8 cu scopul de a reprezenta un rival de temut pentru Tesla Model 3.

Cu doi ani înainte de lansarea versiunii de producție, directorul de design Adrian van Hooydonk anunță că a finalizat designul noului model și că acesta va fi unul modern.

„Trebuie să fie mai curat decât Seria 3 pentru că trebuie să arate foarte modern. Ca parte a brandului i, noul i4 trebuie să fie în fruntea a tot ceea ce suntem capabili să oferim”, a declarat el pentru publicația Autocar.

Potrivit unor informații anterioare, BMW i4 ar urma să aibă o autonomie de până la 700 de kilometri, iar modelul promite o dinamică excelentă mulțumită materialelor ușoare folosite atât în dezvoltarea structurii, cât și la nivelul caroseriei.

De asemenea, van Hooydonk a precizat că noutățile de design introduse inițial pe i3 și i8 vor fi preluate și pe modelele tradiționale ale constructorului.

„Designul lui i3 și i8 a deschis oportunități despre care nici nu știam că există în privința designului pentru modelele noastre generale. Cred că puteți vedea asta în modelele din 2018, Seria 3, X5 sau Seria 8. Este un limbaj de design mai curat și această strategie a fost declanșată de primele modele i”, a adăugat el.

De asemenea, oficialul BMW anticipează că o nouă evoluție a designului va avea loc în momentul în care mașinile autonome vor începe să-și facă apariția pe piață.

„Condusul autonom va fi un declanșator și mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.