Derapaj! Becali l-a atacat pe Rednic: „Te-a scos Divizia C, ciocul mic! O să-i rupem capul”. Dorinel Munteanu, victimă colaterală: „Poate s-a apucat iar de băut”

0

Gigi Becali crede că FCSB se va impune uşor în derby-ul cu Dinamo, de duminică din Liga 1 Betano, şi l-a atacat pe antrenorul Mircea Rednic. De asemenea, Dorinel Munteanu, omul care i-a pregătit pe roş-albaştrii în trecut şi acum e pe banca celor de la Chiajna, a fost desfiinţat de patronul vicecampioanei.

„O să vedem duminică. Rednic nu e un om rău, lucrurile astea nu le face din duşmănie şi răutate, îi place să glumească. Face declaraţii şi cu tentă de antrenor, pshihologică, zic eu, înainte de derbi. Singurele care nu au fost la locul lor, aia cu Dică, când a zis că nu a avut antrenor şi aia cu Luţu 1 şi Luţu 2. Dar îi vor da şi Luţu 1, şi Luţu 2 şi FCSB ăsta, care nu avea antrenor şi nu are antrenor şi Dică care nu are licenţa, îi vor da lui peste cap şi îi vor rupe lui capul.

E posibil să fie Dinamo mai puternică de la venirea lui Rednic, dar nu am văzut-o. Ce-am văzut? Am văzut că i-a eliminat Divizia C, înseamnă că e mai slabă, nu? Aşa credeam, că e mai puternică cu Mircea Rednic pe bancă, dar am văzut că a slăbit cu Mircea Rednic, dacă i-a scos Divizia C. Vorbesc faptele. Te-a scos Divizia C? Cicu mic! Nu m-aş tachina cu un om fără bun simţ, cu care să mă jignesc Dar el e un om cu bun simţ, un om care-mi place. Atunci pot să fac o glumă cu el, să mă tachinez cu el”, a declarat Becali, la ProX.

Altfel, Dorinel Munteanu, care a spus că greşeala lui cea mai mare a fost că a antrenat FCSB, a fost atacat de Becali:  „Mă faceţi să fac şi păcat, că acum am ieşit de la biserică. E treaba lui. Poate băuse vreun pahar de vin. Dar am înţeles că s-a lăsat, nu mai bea, da, da (n.red. – ironic). Poate declaraţia e dată înainte (n.red. – de a se lăsa de băut). Cine ştie, poate s-a apucat iar. Vezi de treaba ta şi gata! Stai acolo, în modestia ta, că dacă ne…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.