”Denis, să te întorci fericit acasă!”

0

Ciobi senior, care a încheiat recent conturile cu echipa saudită Al Ta’ee, este alături de fiul său, Denis Ciobotariu, 20 de ani, fundaș central la Dinamo, care se pregătește pentru al doilea său derby ca senior împotriva marii rivale. Denis a fost rezervă la meciul din tur, 3-3.

Libertatea: Salut, Ciobi. Ați intrat în febra marelui derby?
Liviu Ciobotariu:
Eu mai puțin, Denis, mai mult. E normal, este primul lui derby contra Stelei ca senior.

Ce sfaturi i-ai dat?
Meciurile cu Steaua sunt meciuri istorice. I-am spus atât: ‘Vreau să te întorci fericit acasă, duminică!’. Nu pot să-i dau eu prea multe sfaturi despre ce trebuie să facă pe teren. I-am spus tot timpul să respecte indicațiile antrenorului, iar dacă joacă să fie foarte concentrat. El știe ce-i cere antrenorul. Asta nu înseamnă că nu-i explic ce greșeli face și cum trebuie să interpreteze anumite momente de joc. Discutăm mult despre fotbal.

Dinamo, locul 9, FCSB, locul 2. Cum vezi meciul?
Într-un astfel de derby nu contează locul din clasament. Au mai fost momente când Dinamo nu stătea prea bine în clasament și a făcut meciuri senzaționale cu Steaua. În ambele tabere este alertă maximă înaintea acestor confruntări. Cred că va fi un meci foarte echilibrat și Dinamo va câștiga. Aportul fanilor dinamoviști va fi esențial. Cred că vor veni foarte mulți. ‘Câinii’ știu să se mobilizeze și să încurajeze echipa în astfel de momente. Au fost și la Voluntari.

Prinde Dinamo play-off-ul?
Sunt convins că își vor reveni. Dinamo are  capacitatea de a depăși momentele grele.

Pe cine crezi că va dezavantaja starea precară a gazonului de pe Arena Națională?
Am văzut cu arată terenul. Este îngrijorător. Dinamo are mijlocași tehnici, dar cred că gazonul dezavantajează fotbalul-spectacol.

Cum stai cu ofertele?
Am încheiat conturile cu echipa saudită Al Ta’ee și aștept să-mi găsesc de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.