Denis Drăguș, marele perdant al lotului U21, s-a rupt de părinți din cauza iubitei. I s-au aprins călcâiele

0

Puștiul de la Viitorul trece printr-o perioadă delicată. Ratarea participării la turneul final cauzată de o accidentare la călcâi se adaugă problemelor pe care Denis Drăguș le are în viața personală.

Apropiații fotbalistului au povestit pentru Libertatea că Denis Drăguș ar fi rupt legătura cu părinții săi, de câteva luni, orbit de dragostea pentru iubita lui, Vanessa Mara, o tânără focoasă cu un an mai mare decât el.

Mama plânge, tatăl e disperat

”Părinții lui suferă enorm. Mama plânge întruna, iar tatăl lui e disperat, nu știe ce să mai facă pentru a-i deschide ochii lui Denis”, susțin cei care cunosc situația.  

Tatăl lui Denis Drăguș, fostul fotbalist Mihai Drăguș, 46 de ani, încercă să-și impresioneze fiul prin orice mijloace.

În aprilie, a distribuit pe contul său de Facebook un interviu emoționant acordat Gazetei Sporturilor de albanezul Naser Aliji, cu mesajul: ”Ascultați-vă părinții, cât îi mai aveți!”.

În tot acest timp, Denis și Vanessa nu se feresc să-și  facă declarații de dragoste în spațiul virtual: ”M-ai făcut cea mai fericită fată din univers, pur și simplu, iubindu-mă” versus ”Te iubesc!”.

Denis Drăguș (dreapta) a fost susținut permanent de tatăl său, Mihai Drăguș (centru)

Denis Drăguș: ”Voi deveni și mai puternic” 

Denis Drăguș a părăsit duminică lotul tricolorilor, stabilit de la Forli: ”Regret enorm că trebuie să părăsesc acum acest grup. Din păcate, avem parte și de momente precum acestea în viață. Nu este o accidentare gravă, dar e nevoie de repaus pentru 10-12 zile. Așa a fost să fie, voi deveni și mai puternic! Rămân cu inima alături de băieți, le urez succes și le țin pumnii”.

Denis Dragus in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.