Declaraţie bombă făcută de Rică Pârâianu în cazul „Călăraşi”: actele cerute de „Înaltul oficial al FRH” în ziua meciului cu Potaissa Turda se aflau în contestaţia grupării ardelene a doua zi!

0

Cazul „Călăraşi” oferă în continuare detalii picante, dezvăluirile sunt tot mai surprinzătoare. Flaviu Sâsâeac, preşedintele Potaissei Turda, a susţinut că Dunărea Călăraşi a pierdut la masa verde meciul direct din 22 noiembrie pentru că la ora jocului nu avea nici măcar adeverinţe IGI (Inspectoratul General pentru Imigrări) care să ateste permisul de şedere în România pentru sportivii Radojkovic şi Pejovic, iar unul dintre aceştia era doar turist în ţară. Într-o nouă intervenţie, Rică Pârâianu, team-managerul echipei Dunărea, a încercat să combată toate acuzaţiile. Mai mult, a oferit o informaţie bombă.

Dunărea Călăraşi a câştigat pe teren cu 29-26, dar Potaissa Turda a luat cele trei puncte la masa verde, după ce cazul a trecut pe la toate Comisiile FRH. Formaţia ardeleană a contestat dreptul de joc al sportivilor Mihajlo Radojkovic şi Zarko Pejovic. Pentru a sintetiza tot ce s-a spus până acum, Potaissa Turda a susţinut că sportivii nu aveau permise de şedere în România la ora jocului, nici măcar adeverinţe, acestea fiind eliberate de la IGI şi depuse la Federaţie pe 27 noiembrie, la cinci zile după disputarea jocului. De partea cealaltă, Dunărea a prezentat în apărare permisele de şedere eliberate în 5 decembrie, dar cu valabilitate din 15 noiembrie, data la care jucătorii au depus cererile.

„Nicio informaţie oferită de ei nu este acoperită de acte, totul e fake!”, a declarat Flaviu Sâsâeac, care a indicat şi principalii vinovaţi pentru tot acest caz, Ionel Dumitru şi Rică Pârăianu, oficialii Dunării Călăraşi.

După ultimele reacţii ale oficialului ardelean a venit o nouă replică de la Călăraşi.

„Este o mare eroare. Din declaraţia domnului Sâsâeac reiese că toate echipele din Liga Naţională au trişat. Dar,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.