DECLARAŢIA ZILEI | „Se poate spune orice despre Mircea Rednic, dar nu că sunt prost, pentru că eu nu sunt prost”

0

Antrenorul Mircea Rednic a rămas fără echipă când se aştepta mai puţin. Patronul clubului Dinamo a decis să îl demită pe tehnicianul român, dar la două zile l-a căutat cu o nouă ofertă. Ionuţ Negoiţă ar fi vrut să îi vândă echipa „Puriului”, dar Rednic a refuzat.

N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului. Păi, din moment ce tu mă dai afară şi după două zile îmi propui să cumpăr 51% din acţiunile clubului sau 67%… Nu am luat-o în serios! A făcut-o doar pentru a-i linişti pe suporteri sau doar de dragul de a se pune bine cu ei. O să spună: ’Am vrut să-i dau echipa lui Rednic, dar nu a vrut şi iată că Dinamo tot la mine a rămas.

Când am preluat echipa, şansele de a prinde play-off-ul erau destul de mici, 11 puncte după 12 meciuri, s-a încercat să se ajungă acolo cu lotul care nu era format şi antrenat de mine. N-am reuşit calificarea în play-off! Apoi s-a dorit formarea unei echipe pentru sezonul viitor, dar am fost dat afară„, a spus Mircea Rednic, pentru Digi Sport, care a explicat cum au decurs negocierile:

Oferta de a cumpăra clubul a fost făcută de David (n.red. – Alexandru David), care a fost dat afară în iarnă. A venit la mine acasă, ne-am întâlnit la o braserie şi mi-a spus despre ce este vorba. Mi-a spus ceva, apoi suna telefonul, altceva, se schimbau datele, apăruse brusc şi un termen limită. S-a spus după aceea că nu sunt entuziast. Păi, nu eram, pentru că era aceeaşi ofertă din noiembrie 2018. Ar trebui să le fie jenă! Mă iei la mişto? Tu mă tratezi cum m-ai tratat? Eu am avut încredere„.

Mircea Rednic a precizat că singurii bani pe care i-a primit de la Dinamo au fost în momentul în care a plecat.

Prima…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.