De unde i se trag problemele fundaşului kamikaze al Craiovei! Avertismentul primit de titularul din echipa lui Corneliu Papură: „La o echipă cu pretenţii la titlu nu te aşteaptă nimeni”

0

Isaak Donkor este una dintre vulnerabilităţile lui U Craiova din apărare, dar rămâne unul dintre preferaţii lui Corneliu Papură. Ghanezul a avut, de-a lungul sezonului, mai multe intervenţii decisive greşite, în urma cărora oltenii au avut de suferit, iar Ionuţ Rada a explicat de unde provin aceste gafe. 

Fundaşul central de 23 de ani a jucat în 33 de partide pentru Craiova, în acest sezon şi a marcat doar o singură dată, în Cupa României. Odată instalat, Corneliu Papură l-a preferat pe Donkor în linia de start, iar una dintre ultimele gafe a făcut-o în partida cu FCSB. Africanul l-a faultat inutil pe Florinel Coman, iar Tănase a marcat singurul gol al partidei. 

Ionuţ Rada a găsit o posibilă explicaţie pentru intervenţiile necontrolate ale fostului său coleg: „Glumeam cu Donkor, m-am întâlnit cu el, am fost colegi la Bari. L-am întrebat de ce decide să facă aceste atacuri decisive. Mi-a zis: <Ştiu, câteodată parcă sunt prea încrezător în mine şi am încredere în mine că prin forţă, prin calitatea mea, pot câştiga mingea>. Normal, încerc să îl ajut. I-am spus că nu e nevoie să câştigi mereu mingea în astfel de momente, mai ales ca fundaş central. Lucrurile astea trebuie să le înveţi, dar trebuie să te şi ajute cineva. 

El la Bari juca în bandă şi era mai puţin expus. Este un jucător care din păcate în acest an a făcut destul de multe greşeli şi a tras destul de multe lucruri negative asupra lui. El recunoştea că trebuie să crească şi să îndrepte aceste lucruri. E dificil să spunem dacă va rămâne, depinde ce vrea Craiova, ce buget va avea. Poate să aducă fundaş central şi el să joace undeva în bandă, cum a făcut şi la Bari, la Inter, într-un sistem de trei sau în bandă, unde ar fi mai puţin expus. Depinde foarte mult…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.