De ce să te uiți la „The Umbrella Academy”

0

În luna februarie, Netflix a lansat serialul „The Umbrella Academy” și, de atunci a adunat destul de mulți fani – și pe bună dreptate.

Serialul în sine amintește de niște „X-Men disfuncționali”, după cum a subliniat actorul Robert Sheehan, unul din actorii din serial. Doar că, spre deosebire de academia celor de la X-Men, care era un fel de sanctuar pentru supereroi,  The Umbrella Academy este opusul, pentru că supereroii nu au ales că fie parte din ea. „[Supereroii] au fost cumpărați de când erau copii, crescuți într-o manieră lipsită de grijă și apoi au fost transformați în luptători împotriva crimelor de renume mondial la o vârstă foarte mică, când nu aveau sofisticarea mintală de a se descurca cu crimele, justiția și faima”, a zis Sheehan.

Serialul se bazează pe cărțile de benzi desenate realizate de Gabriel Ma și Gerard Way, vocalistul de la fosta trupă rock My Chemical Romance. Povestea în sine se centrează pe un grup de frați și surori vitregi, care au fost adoptați imediat după ce s-au născut de un miliardar excentric.

Serialul ar opt episoade cu durate cuprinse între 40 și 60 de minute. Dacă nu te-ai apucat încă de serial, atunci mai jos ai o listă cu toate motivele pentru care ar trebui să o faci.

Povestea este foarte bună

La începutul serialului, afli că în 1989, 43 de copii sunt născuți în aceeași zi, deși mamele lor nici măcar nu fuseseră însărcinate până în acel punct. Miliardarul Reginald Hargreeves adoptă (sau, mai bine zis, cumpără) șapte din acești copii și pune bazele la The Umbrella Academy. Cei șapte copii sunt Luther (Numărul Unu), Diego (Numărul Doi), Allison (Numărul Trei), Klaus (Numărul Patru), Băiatul (Numărul Cinci), Ben (Numărul Șase) și Vanya (Numărul Șapte). Pe tot parcursul copilăriei, aceștia sunt antrenați pentru a fi supereroi de renume mondial.

După ani și ani, grupul se destramă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.