De Ce Nu O Poate Sancționa FRF Pe Anamaria Prodan, După Pumnul Aplicat Lui Dan Alexa: „Este Doar O Spectatoare”

0

Articol de
Viorel Tudorache,

Luni, 15 iulie 2019, 20:00

Comisiile FRF nu se vor sesiza, deoarece Prodanca nu se află pe lista intermediarilor înregistrați la Federația Română de Fotbal.

”Anamaria Prodan e considerată doar o spectatoare și nu poate fi sancționată de comisiile FRF pentru agresiunea împotriva antrenorului Dan Alexa. Cel mult, Alexa poate face plângere la Poliție împotriva ei”, au explicat pentru Libertatea surse de la Casa Fotbalului.

Conform acelorași surse, Anamaria Prodan nu intră sub incidența regulamentelor disciplinare ale FRF, deoarece nu mai figurează pe lista intermediarilor înregistrați la Federația română. ”N-am mai vrut să-i acordăm licența deoarece soțul ei, Laurențiu Reghecampf, era antrenor la FCSB și exista conflict de interese. De fapt, conflictul de interese există și acum, chiar dacă Reghecampf antrenează în Emirate. Ultima dată, Anamaria Prodan era înregistrată ca agent prin Anglia. Nu se știe cum. FRF nu poate să o oblige pe Anamaria să prezinte licența. E treaba părților, cluburi, jucători, care apelează la ea să le reprezinte într-un contract”, au adăugat sursele Libertatea.

Răspunsul FRF la solicitarea oficială a ziarului confirmă: ”Anamaria Prodan nu este intermediar înregistrat în evidențele Federației Române de Fotbal, astfel aceasta nu se află sub incidența regulamentelor FRF”.

”Alexa merită premiul fair-play”
Oamenii de la Casa Fotbalului fac haz de necaz pe seama lui Dan Alexa: ”Noi am putea să-l chemăm la comisii doar pe Alexa, să explice ce s-a întâmplat. Atât. I-am putea acorda și premiu fair-play, pentru faptul că nu a ripostat și nu a dat într-o femeie, care l-a lovit peste față”.

”Ți-am spus să nu faci?”
Incidentul șocant petrecut pe holurile clubului Astra Giurgiu nu a fost menționat în raportul de joc. Arbitrul partidei George Găman a trecut pe lângă cei doi, dar nu a surprins momentul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.