De ce a decis Meghan Markle să nu urmeze exemplul lui Kate Middleton după nașterea primului copil

0

Fanii Ducelui și Ducesei de Sussex abia așteaptă nașterea bebelușului și, totodată, primele imagini cu acesta.

Dacă în cazul Ducesei de Cambridge primele imagini au fost făcute chiar în ziua nașterii, pe treptele maternității, acest lucru nu se va întâmpla și în cazul lui Meghan Markle, potrivit reporterilor regali.

Omid Scobie și Emily Andrews au discutat în cadrul podcastului lor, „On Heir”, despre acest lucru, spunând că Harry și Meghan nu plănuiesc să aibă parte de un „moment pe treptele maternității” cu bebelușul lor.

Kate Middleton a născut de fiecare dată la Lindo Wing, pozând de fiecare dată, la doar câteva ore de la naștere, pe treptele maternității, urmând astfel și exemplul Prințesei Diana. Meghan însă ar fi decis să renunțe la această tradiție. „În acest moment, am înțeles că ea nu vrea, nu va face asta”, a declarat Emily.

În plus, potrivit lui Omid, acest lucru ar fi împotriva principiilor fmeiniste în care crede Meghan: „Având în vedere tot ce știm despre Meghan, ideea unei imagini perfecte, glam, la doar câteva ore de la naștere, nu se potrivește deloc cu viziunea ei.”

Totodată, nimeni nu știe încă dacă Ducesa de Sussex va naște tot la Lindo Wing, spitalul St Mary, deoarece până acum Kensington Palace a refuzat să comenteze aceste informații. Cu toate acestea, până acum nu au fost impuse restricții de parcare în zonă, acest lucru întâmplându-se de fiecare dată pentru cele trei naștere ale Ducesei de Cambridge.

Omid Scobie a sugerat că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi ales un spital mai apropiat de noua lor reședință, Frogmore Cottage, pentru a evita stresul cauzat de interesul global pentru acest moment important.

„Harry și Meghan realizează că este un interes public crescut, însă copilul lor nu este un moștenitor direct și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.